Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Κλειστά θα παραμείνουν τα καταστήματα στις Σέρρες του Αγίου Πνεύματος

Αναρτήθηκε: Jun 5, 2014 από serrestv1 στην κατηγορία: Κοινωνικά προβολές: 1027 Tags (Λέξεις κλειδιά):
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Κλειστά, αποφάσισε να παραμείνουν τα εμπορικά καταστήματα των Σερρών, ο Εμπορικός Σύλλογος Ν. Σερρών, τη Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014, ημέρα εορτασμού του Αγίου Πνεύματος, διατηρώντας έτσι την “κατ΄έθιμον αργία” της ημέρας αυτής. Η απόφαση πάρθηκε στην έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. το βράδυ της Τετάρτης(4/6).

Μέλη του Δ.Σ. θα επισκεφθούν σήμερα όλα τα καταστήματα που φιλοξενούνται και δραστηριοποιούνται στον τόπο μας και έχουν έδρα κυρίως την Αθήνα, όπου θα παραδώσουν στους Διευθυντές – Υπευθύνους των καταστημάτων την απόφαση του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Σερρών και θα ζητήσουν σε πνεύμα φιλίας και συνεργασίας να σεβαστούν και να ακολουθήσουν την πρόταση στο να είναι κλειστά τα καταστήματα.

«Είναι ευχάριστο ότι πολλά καταστήματα και αλυσίδες ζητούν την απόφαση του Δ.Σ. και θα την εφαρμόσουν», αναφέρει σχετική ανακοίνωση του συλλόγου.

Η απόφαση

Σήμερα Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014 και ώρα 21:30 συνήλθε το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Σερρών και αποφάσισε ομόφωνα:

Την Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014, εορτή του Αγίου Πνεύματος, τα εμπορικά καταστήματα των Σερρών θα είναι κλειστά.

Παρακαλούμε όλους τους εμπόρους να σεβαστούν την απόφαση του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Σερρών.

Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:



* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.