Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Τελευταίες Ειδήσεις

ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ:Τα ανεδαφικά και επικίνδυνα επιχειρήματα Μητσοτάκη, στη συνέντευξη τύπου της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης 17/09/2017

Αναρτήθηκε: Sep 22, 2017 από serrestv2 στην κατηγορία: Τα δικά σου Άρθρα

Ομιλία Κ.Μητσοτάκη ΔΕΘ
 (λεπτό 36΄.50΄΄)

Όπως είχατε πει κ. Μητσοτάκη «…έχετε την αίσθηση ότι οι αντιδρώντες στις Σκουριές Κ. Μακεδονίας είναι μειοψηφία..». 


Έκτακτη είδηση : Εκκενώθηκε ξενοδοχείο στις Σέρρες VIDEO

Αναρτήθηκε: Sep 22, 2017 από serrestv2 στην κατηγορία: Διάφορα

Το έργο της πυρόσβεσης δυσχεραίνουν οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή.

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης από 22 έως 26 Σεπτεμβρίου 2017

Αναρτήθηκε: Sep 21, 2017 από serrestv2 στην κατηγορία: Διάφορα

Ἀπό τήν Ἱερά Μητρόπολη Σερρῶν καί Νιγρίτης ἀνακοινώνονται τά ἑξῆς ἀναφορικῶς μέ τό πρόγραμμα τοῦ Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας: 


Τόπος τουρισμού ή κέντρο διερχομένων; - Γράφει η Σοφία Βούλτεψη

Αναρτήθηκε: Sep 21, 2017 από serrestv2 στην κατηγορία: Τα δικά σου Άρθρα

Επειδή η Ελλάδα δεν είναι κέντρο διερχομένων – και επομένως δεν αρκεί η αύξηση του αριθμού των τουριστών, αλλά χρειαζόμαστε την αύξηση των εσόδων – και επειδή τουρισμό δεν πρέπει να κάνουν μόνο οι ξένοι, αλλά και οι Έλληνες, υπάρχουν μερικά στοιχεία στα οποία δεν έχει δοθεί η πρέπουσα σημασία.


Δεν θα γίνουν μαθήματα στα σχολεία στις 2 Οκτωβρίου 2017

Αναρτήθηκε: Sep 19, 2017 από serrestv2 στην κατηγορία: Παιδεία

Η Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής της Γενική Διεύθυνσης Σπουδών Π.Ε. και Δ.Ε. του ΥΠ.Π.Ε.Θ. στο πλαίσιο των σχολικών αθλητικών δραστηριοτήτων εξέδωσε την Εγκύκλιο για την 4η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, η οποία για το σχολικό έτος 2017-2018 θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017.

Στην 4η Πανελλήνια Ημέρα σχολικού Αθλητισμού που φέτος έχει ως κεντρικό σύνθημα: «ΑΘΛΟΥΜΑΙ –ΧΑΡΑΖΩ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» οι μαθητές και μαθήτριες των σχολικών μονάδων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε οργανωμένες αθλητικές δράσεις/δραστηριότητες εντός και εκτός των σχολικών μονάδων.

Ως Πανελλήνια εναρκτήρια δράση για όλες τις σχολικές μονάδες ορίζεται η παρακάτω :

Στις 8:30 π.μ. στον προαύλιο χώρο κάθε σχολικής μονάδας ανά τάξεις και με τις αντίστοιχες προτεινόμενες μπάλες (Δημοτικό: Α΄& Β΄ τάξεις μπαλόνι, Γ΄& Δ΄ τάξεις αερόμπαλα, Ε΄& ΣΤ΄ τάξεις μαλακιά μπάλα πετοσφαίρισης, Γυμνάσιο & Λύκειο: μπάλα πετοσφαίρισης) καλούνται οι μαθητές/τριες κρατώντας τη μπάλα ψηλά να την εναλλάσσουν, δίνοντας πάσες ο ένας στον άλλον και μετρώντας παράλληλα τις επιτυχημένες προσπάθειες. Σε περίπτωση πτώσης της μπάλας αρχίζει το μέτρημα από την αρχή. (Η διάρκεια της δράσης ορίζεται στα 5 λεπτά).

Στη συνέχεια κάθε σχολική μονάδα καλείται να αποφασίσει για τις δράσεις τις οποίες θα υλοποιήσει εντός του σχολικού ωραρίου.

Στόχος της Διεύθυνσης Φυσικής Αγωγής της Γενικής Διεύθυνσης Σπουδών Π.Ε. και Δ.Ε. του ΥΠ.Π.Ε.Θ. είναι η άθληση πρωτίστως να αποτελεί μια ευχάριστη δραστηριότητα, με απώτερο σκοπό τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης των μαθητών/τριών και την υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής και στην ενήλικη ζωή τους.

Εγκύκλιος 


aftodioikisi.gr

Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Επίκαιρη Ερώτηση Μ Τζελέπη Στρατόπεδα Εμμανουήλ Παππά και Παπαλουκά

Αναρτήθηκε: Sep 19, 2017 από serrestv2 στην κατηγορία: Πολιτικά

Οφείλετε κ. Υπουργέ να σεβαστείτε και να τηρήσετε την Συμφωνία του 2012 για τα Στρατόπεδα «Εμμανουήλ Παππά και Παπαλουκά»-

Ανήκουν στους Σερραίους πολίτες


Σελίδα 1 από 667