Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Τελευταίες Ειδήσεις

Φώφη Γεννηματά : Μεγάλη Παράταξη Νίκης Τώρα!

Αναρτήθηκε: Nov 18, 2017 από serrestv2 στην κατηγορία: Ελλάδα Πολιτικά
Η τολμηρή και φιλόδοξη πρωτοβουλία για την ενότητα και την αναγέννηση της δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης δικαιώθηκε την Κυριακή με την εντυπωσιακή και συγκινητική συμμετοχή των πολιτών. 

Λαθραία ποτά, τσιγάρα και καπνός στον Προμαχώνα

Αναρτήθηκε: Nov 18, 2017 από serrestv1 στην κατηγορία: Κοινωνικά

Συνελήφθη 22χρονος για κλοπή μοτοποδηλάτων

Αναρτήθηκε: Nov 18, 2017 από serrestv1 στην κατηγορία: Κοινωνικά

Ο Δήμος Σερρών υποψήφιος για το ευρωπαικό πράσινο βραβείο

Αναρτήθηκε: Nov 18, 2017 από serrestv2 στην κατηγορία: Διάφορα Πολιτικά
Είκοσι οχτώ πόλεις από είκοσι μία χώρες από όλη την Ευρώπη, ανάμεσά τους και οι Σέρρες, συναγωνίζονται για το βραβείο Πράσινης Πρωτεύουσας της Ευρώπης καθώς και για το Ευρωπαικό Πράσινο Φύλλο 2019. Πρόκειται για τον υψηλότερο αριθμό πόλεων που συμμετέχουν στην ιστορία των δύο διοργανώσεων.

Τρία πράγματα που προκαλούν τριχόπτωση

Αναρτήθηκε: Nov 18, 2017 από serrestv2 στην κατηγορία: Διάφορα

Η τριχόπτωση είναι πολύ συνηθισμένο φαινόμενο σε άνδρες και γυναίκες ενώ εμφανίζεται πιο συχνά συγκεκριμένες περιόδους του έτους.


Ο Λάκης Λαζόπουλος με την παράσταση «Α-πε-λπι-σί-το» έρχεται στις Σέρρες

Αναρτήθηκε: Nov 17, 2017 από serrestv1 στην κατηγορία: Εκδηλώσεις

«Α-πε-λπι-σί-το» στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ «ΑΣΤΕΡΙΑ» 
το Σάββατο 18 και τη Κυριακή 19 Νοεμβρίου (Σάββατο: 2 παραστάσεις – απογευματινή 18:30, βραδινή 21:30, Κυριακή 20:00)

Συνέντευξη τύπου για την ένταξη του έργου της Αμφίπολης στο ΕΣΠΑ

Αναρτήθηκε: Nov 17, 2017 από serrestv1 στην κατηγορία: Κοινωνικά

Έκλεψε πορτοφόλι με 400 ευρώ

Αναρτήθηκε: Nov 17, 2017 από serrestv1 στην κατηγορία: Κοινωνικά

Αλλαγές στο Κοινωνικό Τιμολόγιο της ΔΕΗ – Ποιοι χάνουν τις εκπτώσεις

Αναρτήθηκε: Nov 17, 2017 από serrestv1 στην κατηγορία: Κοινωνικά

Εκτός Κοινωνικού Οικονομικού Τιμολογίου (ΚΟΤ) όσοι έχουν μεγάλες καταθέσεις, υψηλής αξίας ομόλογα, μετοχές, αμοιβαία κεφάλαια, τεράστια ακίνητη περιουσία και πολυτελή αυτοκίνητα, όσοι πληρώνουν ιδιωτικά σχολεία και οικιακές βοηθούς.


Πρόγραμμα κατάρτισης «Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών Ενηλίκων» από το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης 2 της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Αναρτήθηκε: Nov 17, 2017 από serrestv1 στην κατηγορία: Παιδεία

Στην υλοποίηση προγράμματος κατάρτισης 100 συνολικά ωρών που θα αφορά στην «Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων» προχωρά το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης (ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. 2) της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας – Περιφερειακή Ενότητα Σερρών.


Συνάντηση Εργασίας Τοπικής Ομάδας Στήριξης έργου MAPS – «Η Αξιολόγηση των Επιπτώσεων»

Αναρτήθηκε: Nov 17, 2017 από serrestv στην κατηγορία: Κοινωνικά

H 8η Συνάντηση του Πυρήνα της Τοπικής Ομάδας Στήριξης του συγχρηματοδοτούμενου έργου MAPS – Military Assets as Public Spaces (MAPS – Στρατιωτικές περιοχές ως Δημόσιοι Χώροι) που συμμετέχει ο Δήμος Σερρών στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος URBACT III, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου στο πρώην κτίριο της ΤΕΔΚ.


Ανάπτυξη δικτύου οπτικών ινών σε 14 απομακρυσμένους οικισμούς του Δήμου Σιντικής

Αναρτήθηκε: Nov 17, 2017 από serrestv στην κατηγορία: Κοινωνικά

Έχει ολοκληρωθεί η ανάπτυξη δικτύου οπτικών ινών σε 14 απομακρυσμένους οικισμούς του Δήμου Σιντικής, με συνέπεια οι κάτοικοι και οι επιχειρήσεις να έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε υπηρεσίες γρήγορου internet με συνδέσεις VDSL και ταχύτητες έως 50Mbps. Οι νέες ευρυζωνικές υπηρεσίες υψηλών ταχυτήτων, που είναι πλέον διαθέσιμες, αναμένεται να βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών, καλύπτοντας τις καθημερινές ανάγκες για επικοινωνία, ψυχαγωγία και συνδεσιμότητα, ενώ παράλληλα θα συμβάλλουν έμπρακτα στην ανάπτυξη της τοπικής επιχειρηματικότητας και ανταγωνιστικότητας μέσω της απρόσκοπτης πρόσβασης στα αγαθά της Ψηφιακής Εποχής.


200000 ευρώ στον Δήμο Ηράκλειας για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας

Αναρτήθηκε: Nov 17, 2017 από serrestv στην κατηγορία: Κοινωνικά

"Βραδιά Γαλλικού Κρασιού Beaujolais"

Αναρτήθηκε: Nov 17, 2017 από serrestv στην κατηγορία: Εκδηλώσεις

Ο Σύλλογος Ελληνογαλλικής Φιλίας "Serres-Fosses" σας προσκαλεί σε μια βραδιά κρασιού και γαλλικής μουσικής!

Νέες σύγχρονες παιδικές χαρές στο Δήμο Σιντικής

Αναρτήθηκε: Nov 17, 2017 από serrestv1 στην κατηγορία: Κοινωνικά

Ο Δήμος Σιντικής, σε συνέχεια του Διεθνή Ηλεκτρονικού Δημόσιου Ανοιχτού Διαγωνισμού, υπέγραψε την σύμβαση για την κατασκευή νέων παιδικών χαρών συνολικού προϋπολογισμού μελέτης 346.647,83 ευρώ. Στόχος μας αποτελεί η ορθή και λειτουργική ανασχεδίαση των παιδικών χαρών, πληρώντας τις προδιαγραφές ασφαλείας όπως αυτές ορίζονται από την ισχύουσα νομοθεσία, με απώτερο σκοπό κυρίως τη βέλτιστη σωματική και πνευματική ανάπτυξη των παιδιών, όλων των ηλικιακών ομάδων.

Μέσω των απαραίτητων ενεργειών του Δήμου για την αναβάθμιση των υφιστάμενων παιδικών χαρών και την εναρμόνιση τους στα διεθνή πρότυπα ασφαλείας, δημιουργούνται σύγχρονοι, λειτουργικοί και ασφαλείς χώροι που συμβάλλουν στην αύξηση επισκεψιμότητας, στη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των πολιτών, μόνιμων κατοίκων και επισκεπτών, αλλά και της τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής.

Επίσης ο Δήμος εξασφάλισε επιπλέον 260.000,00 ευρώ ώστε να ξεκινήσει, εκ νέου και εντός του 2017, ο επόμενος Διεθνής διαγωνισμός για την ολοκλήρωση της και της β΄φάσης νέων παιδικών χαρών στον Δήμο Σιντικής.


     
   Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Αλλάζει το Ε3 για ελεύθερους επαγγελματίες και αγρότες

Αναρτήθηκε: Nov 17, 2017 από serrestv1 στην κατηγορία: Αγροτικά Ελλάδα

Τη ριζική αναμόρφωση του φορολογικού εντύπου Ε3, που υποβάλλουν κάθε χρόνο στην Εφορία, μαζί με τις δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος, πάνω από 1,5 εκατ. επιχειρήσεις, ελεύθεροι επαγγελματίες και αγρότες προανήγγειλε ο διοικητής της ΑΑΔΕ, Γ. Πιτσιλής.

Στο νέο Ε3 θα δίδεται έμφαση στην ακριβέστερη αποτύπωση των διαφόρων κατηγοριών εσόδων και εξόδων των επιχειρήσεων, των ελεύθερων επαγγελματιών και των αγροτών, ώστε να καταστεί δυνατή η καταγραφή των μέσων όρων δαπανών ανά κατηγορία δραστηριότητας και οι φορολογικοί έλεγχοι να εστιάζουν σε εκείνες τις περιπτώσεις στις οποίες παρουσιάζονται σημαντικές αποκλίσεις από τον μέσο όρο.

Βασικά χαρακτηριστικά


Σελίδα 1 από 689