Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Μπόλαρης: Δε θα καταβληθούν το Μάιο τα προνοιακά επιδόματα

Αναρτήθηκε: May 11, 2012 από serrestv2 στην κατηγορία: Πολιτικά προβολές: 717 Tags (Λέξεις κλειδιά):
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια
Το δικό τους... γολγοθά αναμένεται να τραβήξουν αυτό το μήνα οι δικαιούχοι των προνοιακών επιδομάτων, καθώς -σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο υφυπουργός Υγείας Μάρκος Μπόλαρης- δεν πρόκειται να καταβληθούν προνοιακά επιδόματα σε όλους όσοι δεν είναι εγγεγραμμένοι στο εθνικό μητρώο. Τα χρήματα αναμένεται να κατατεθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας τακτοποίησης των στοιχείων στο εθνικό μητρώο δικαιούχων, που έχει δημιουργηθεί στο υπουργείο Υγείας.

Ο Μ. Μπόλαρης, με εγκύκλιό του προς τους δήμους και τις περιφέρειες, έχει ζητήσει να προχωρήσουν άμεσα τη διαδικασία που έχει ορίσει η εταιρεία «Διατραπεζικά Συστήματα Α.Ε.», ώστε να γίνει η καταβολή των επιδομάτων μέσω των τραπεζών (ΑΔΑ: Β4Ω0Θ-ΡΑ8).

Για την καταβολή των προνοιακών επιδομάτων στους δικαιούχους μέσω του διατραπεζικού συστήματος, οι δήμοι και οι περιφέρειες πρέπει να προβούν στις εξής ενέργειες: να ανοίξουν τραπεζικό λογαριασμό στη διαχειρίστρια τράπεζα και να αποστείλουν στη «Διατραπεζικά Συστήματα ΑΕ» σχετική ενημέρωση για την επιθυμητή ημερομηνία πίστωσης των δικαιούχων (ΑΔΑ: Β49ΛΘ-ΤΔΧ).



Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:



* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.