Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

ΝΔ: Νέοι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι και τομεάρχες

Αναρτήθηκε: Feb 15, 2012 από serrestv2 στην κατηγορία: Πολιτικά προβολές: 727 Tags (Λέξεις κλειδιά):
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Μάριος Σαλμάς, και ο βουλευτής Χίου, Κώστας Μουσουρούλης, ορίστηκαννέοι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι της ΝΔ με απόφαση του προέδρου Αντώνη Σαμαρά.
Αναλυτικά με απόφαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας ορίζονται νέοι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι, τομεάρχες και επικεφαλής γραμματειών, οι παρακάτω βουλευτές:

- Κοινοβουλευτικοί Εκπρόσωποι, μαζί με το βουλευτή Κερκύρας κ. Νίκο Δένδια, ορίζονται ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ.Μάριος Σαλμάς και ο βουλευτής Χίου κ. Κώστας Μουσουρούλης.

- Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, ο βουλευτής Β' Αθηνών κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

- Αναπληρωτής του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, ο βουλευτής Ημαθίας κ. Μιχάλης Χαλκίδης. 

- Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής ’Αμυνας, ο βουλευτής Καβάλας κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος. 

- Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εμπορίου, ο βουλευτής Β' Αθηνών κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. 

- Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Περιφερειακής Πολιτικής, ο βουλευτής Ξάνθης κ. Αλέξανδρος Κοντός. 

- Αναπληρωτής Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εξωτερικών, ο βουλευτής Αχαΐας κ. Μιχάλης Μπεκίρης. 

- Επικεφαλής της Γραμματείας Αγροτικού, ο βουλευτής Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνος Τσιάρας. 

- Επικεφαλής της Γραμματείας Κοινωνικής Συνοχής και Αλληλεγγύης, η βουλευτής Επικρατείας κα Ευγενία Τσουμάνη-Σπέντζα.

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:



* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.