Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

ΕΝΩΣΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ Ν. ΣΕΡΡΩΝ : 13 μήνες πέρασαν από την έναρξη της επιδημίας στη χώρα

Αναρτήθηκε: Apr 10, 2021 από serrestv2 στην κατηγορία: Εύρεση & αγορά εργασίας Κοινωνικά προβολές: 408 Tags (Λέξεις κλειδιά): ΕΝΩΣΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ Ν. ΣΕΡΡΩΝ
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Οι ευθύνες της Κυβέρνησης δεν μπορούν να κρυφτούν. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία.

 Η ανθρώπινη ζωή δεν είναι εμπόρευμα να του βάζουμε τιμή.

13 μήνες από την έναρξη της επιδημίας και το Νοσοκομείο Σερρών βρίσκεται πιο λαβωμένο από ποτέ. Τι κι αν πέρασε το 2ο επιδημικό κύμα που βρήκε ένα Νοσοκομείο υποστελεχωμένο, που γιατροί, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό πάλευαν αβοήθητοι για να καλύψουν τις ανάγκες.

Διοίκηση Νοσοκομείου, Διοίκηση 4ης ΥΠΕ και Υπουργείο Υγείας συνεχίζουν να προσπαθούν να μας πείσουν ότι όλα είναι καλά και το Νοσοκομείο άντεξε. Δύο κόσμοι σε σύγκρουση. Αυτός που βλέπει την Υγεία ως δικαίωμα και τη ζωή του καθενός μοναδική για να τη σπαταλήσει στη ζυγαριά του κόστους και ο άλλος που βλέπει την Υγεία ως κόστος, θεωρεί ότι όλα πάνε καλά και «μόνο 20% πεθαίνει εκτός ΜΕΘ».

13 μήνες και μετράμε:

Μειωμένα Χειρουργεία λόγω covid, έλλειψης Αναισθησιολόγων, μείωση του αριθμού των Χειρουργών. Η λίστα των ειδικευομένων Χειρουργικής άδειασε μέσα σε λίγους μήνες.

Το Νοσοκομείο μπαίνει στο τρίτο επιδημικό κύμα με μειωμένο αριθμό γιατρών που παλεύουν να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες.

Δυσκολία στη νοσηλεία ασθενών εκτός covid, λόγω περιορισμένων κλινών και προσωπικού

Εξωτερικά ιατρεία, που στην πράξη υπολειτουργούν για κάποιες ειδικότητες και ασθενείς που μένουν χωρίς παρακολούθηση τον τελευταίο χρόνο

Από τις αρχές του 2020 ως σήμερα έχουν αποχωρήσει από το Νοσοκομείο 18 μόνιμοι και 10 Επικουρικοί (μέσα στο έτος αποχωρούν άλλοι 2 επικουρικοί και επίκειται παραίτηση 2 μόνιμων) και έχουν προσληφθεί 11 μόνιμοι και 3 Επικουρικοί (βρίσκονται σε αναμονή για πρόσληψη 2 μόνιμοι, ενώ βρίσκεται στη διαδικασία κρίσεων η προκήρυξη 13 θέσεων, που θα καλυφθούν οι 9).

Οι ειδικευόμενοι ιατροί έχουν χάσει της εκπαίδευση τους και καλύπτουν όλες τις τρύπες που δημιουργούνται και πλέον τους βλέπουμε με το μικροσκόπιο καθώς οι λίστες αδειάζουν

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

Μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στο Νοσοκομείο Σερρών με βάση τις ανάγκες του λαού

Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων που καλύπτουν όλοι μόνιμες και διαρκείς ανάγκες

Ένταξη στα Βαρέα και Ανθυγιεινά

Να ανοίξουν κλίνες ΜΕΘ με πρόσληψη του απαραίτητου προσωπικού (ιατρικού, νοσηλευτικού, παραιατρικού, καθαριότητας)

Επίταξη των ιδιωτικών δομών υγείας και κλινών ΜΕΘ και επιστράτευση ιδιωτών ιατρών με βάση τις ανάγκες που δημιουργούνταιΣου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.