Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Ανήλικοι "ρήμαζαν" σπίτια στις Σέρρες - 6.480 ευρώ η λεία τους

Αναρτήθηκε: Jan 21, 2018 από serrestv1 στην κατηγορία: Κοινωνικά προβολές: 306 Tags (Λέξεις κλειδιά):
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Εξιχνιάστηκαν, μετά από συστηματική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, συνολικά 6 κλοπές – διαρρήξεις σε οικίες, που έγιναν τον Δεκέμβριο του 2017 στις Σέρρες.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 3 ανήλικων Ελλήνων ηλικίας 15, 16 και 17 ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Επίσης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 3 Ελλήνων ηλικίας 35, 40 και 52 ετών, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, οι 3 ανήλικοι ενεργώντας από κοινού, το χρονικό διάστημα από 22 έως 31 Δεκεμβρίου 2017, διέρρηξαν συνολικά 6 οικίες, όπου από τις 5 οικίες αφαίρεσαν χρήματα, χρυσαφικά και άλλα αντικείμενα, η συνολική αξία των οποίων ανέρχεται στις 6.480 ευρώ, σύμφωνα με δηλώσεις των παθόντων.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.




Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:



* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.