Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Βράβευση του καλλιτεχνικού διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Παναγιώτη Μέντη από τον Δήμαρχο Σερρών Πέτρο Αγγελίδη

[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Με τις υπέροχες μελωδίες του Μουσικού Σχολείου Κομοτηνής ξεκίνησε η 13η Διεθνής Πανεπιστημιάδα Θεάτρου του Δήμου Σερρών  την Παρασκευή 12 Μαίου 2017 στο δημοτικό θέατρο “ΑΣΤΕΡΙΑ”.

 

Σημαντική στιγμή της τελετής αποτέλεσε η βράβευση του καλλιτεχνικού διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών Παναγιώτη Μέντη από τον Δήμαρχο Σερρών Πέτρο Αγγελίδη.

Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, περίσσευε η συγκίνηση, όταν ο Πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Δημήτρης Τσαλίκογλου κάλεσε τον Παναγιώτη Μέντη στη σκηνή, προκειμένου να βραβευτεί από το Δήμαρχο Σερρών για το σημαντικό έργο που παρήγε στο ΔΗΠΕΘΕ ως καλλιτεχνικός διευθυντής από το 2011 έως σήμερα.

Ο κ. Αγγελίδης αναφερόμενος στην προσωπικότητα του κ. Μέντη είπε ότι “είναι  ένας καταξιωμένος  καλλιτέχνης αλλά πάνω από όλα είναι  “άνθρωπος”. Η θητεία του στο ΔΗΠΕΘΕ είναι απόλυτα πετυχημένη και αυτό μαρτυρούν όλοι οι συνεργάτες του αλλά και οι πολίτες των Σερρών που γνώρισαν τη δουλειά του.”

 

Φανερά συγκινημένος ο κ. Μέντης, αφού ευχαρίστησε όλους, παρότρυνε  τους Σερραίους να στηρίζουν έμπρακτα το ΔΗΠΕΘΕ, αφού όπως είπε “το ντόπιο υλικό είναι αξιολογότατο και μπορεί να δημιουργήσει υψηλή θεατρική τέχνη”.

 

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την καταπληκτική θεατρική παράσταση των φοιτητών του ΤΕΦΑΑ Σερρών.

Το πρόγραμμα των θεατρικών παραστάσεων της Διεθνούς Πανεπιστημιάδας Θεάτρου θα συνεχιστεί έως και στις 22 Μαίου 2017.Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.