Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Στη Νις ο αντιδήμαρχος Ανάπτυξης – Αγροτικής Οικονομίας & Τουρισμού κ. Παναγιώτης Γρηγοριάδης

Αναρτήθηκε: Nov 7, 2016 από serrestv2 στην κατηγορία: Διάφορα Παιδεία Πολιτικά προβολές: 401 Tags (Λέξεις κλειδιά):
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια
 Στη Νις βρέθηκε ο αντιδήμαρχος Ανάπτυξης – Αγροτικής Οικονομίας & Τουρισμού κ. Παναγιώτης Γρηγοριάδης, όπου συμμετείχε σε συνάντηση με τους εκπρόσωπους των δύο σερραϊκών ιδρυμάτων Τ.Ε.Φ.Α.Α. και Τ.Ε.Ι. και εκπρόσωπων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων του ΝΙΣ.

Ο κύριος Γρηγοριάδης, τόνισε τη σημασία καλλιέργειας καλών και στενών σχέσεων με τη βαλκανική γείτονα, όχι μόνον σε οικονομικό – τουριστικό επίπεδο, αλλά και στους τομείς του πολιτισμού και της παιδείας, καθώς οι κοινές πολιτισμικές συνισταμένες μεταξύ του ελληνικού και σερβικού λαού είναι πολλές.     

 Η συνεργασία σε θέματα εκπαίδευσης, σπουδαστικών προγραμμάτων, ανταλλαγή καλών πρακτικών και η από κοινού συμμετοχή σε σχετικά ευρωπαϊκά προγράμματα αποτελούν τους στόχους της προσέγγισης των ανώτατων κι ανώτερων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων των Σερρών με αντίστοιχα τριτοβάθμια της Σερβίας.

Ειδικότερα, το άνοιγμα του νέου κύκλου συνεργασίας ανάμεσα σε Τ.Ε.Φ.Α.Α. και Τ.Ε.Ι., τα δύο σπουδαιότερα ιδρύματα του τόπου, με πανεπιστήμια της πόλης Νις εγκαινιάστηκε, κατά τα διάρκεια των επίσημων εορταστικών εκδηλώσεων που διοργανώθηκαν μ’ αφορμή την συμπλήρωση σαράντα πέντε ετών από την ίδρυση και λειτουργία του Πανεπιστημίου Αθλητισμού & Φυσικής Αγωγής της εν λόγω σερβικής πόλης.      

Στις επετειακές εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν παρευρέθησαν εκπρόσωποι εκπαιδευτικών ιδρυμάτων από Αμερική, Βρετανία, Γαλλία, Ιταλία, Σλοβενία, Ισλανδία κι άλλες χώρες.

         
 Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.