Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

«Θα παίζω δωρεάν για τους ανεμβολίαστους»

Αναρτήθηκε: Dec 4, 2021 από serrestv στην κατηγορία: Διάφορα Ελλάδα Κοινωνικά Κόσμος προβολές: 306 Tags (Λέξεις κλειδιά):
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια
Οι Χαΐνηδες γιορτάζουν τα τριάντα χρόνια δισκογραφικής τους παρουσίας με μία σειρά παραστάσεων στoν «Σταυρό του Νότου Plus» μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου.
Παράλληλα ο Δημήτρης Αποστολάκης αποφάσισε να παίζει κάθε Κυριακή στο Λόφο του Φιλοπάππου για εκείνους που δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν.

Ο ίδιος αναφέρει στο tvxs.gr.

«Οι Χαΐνηδες ξεκινούν το Νοέμβρη παραστάσεις στο Σταυρό του Νότου. Πείστηκα να εμφανιστώ, για να πάρουν ένα νυχτοκάματο ένα τσούρμο εργάτες (μουσικοί, ηχολήπτες, φωτιστές, ηλεκτρολόγοι, γκαρσόνια, αφισοκολλητές, γραφίστες κ.ά.). Εγώ, όμως, δεν αποκλείω κανέναν. Για το λόγο αυτό, θα παίζω δωρεάν, unplugged, κάθε Κυριακή (από τις 26/11), νωρίς το μεσημέρι, στο λόφο του Φιλοπάππου για τους ανεμβολίαστους και τους εμβολιασμένους, τηρώντας τα μέτρα υγιεινής προστασίας. Οι αυθόρμητες παραστάσεις του λόφου, θα διαρκέσουν όσο καιρό θα παίζουν στο Σταυρό του Νότου οι Χαΐνηδες».Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

  1. Νικος Βανας
    Νικος Βανας
    2 χρόνια, 2 μήνες πριν

    Μακράν ενας αΠΟ ΤΟΥς ΚΑΛΎΤΕΡΟΥς ΦΙΛΟΣΌΦΟΥς ΠΟΥ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΑΥΤΉ ΤΗ ΣΤΙΓΜΉ ΣΤΗ ΧΏΡΑ ΜΑς