ΔΑΠ-ΝΔΦΚ

Εκλογές ΤΕΙ

 • Σύνολο 4.00/5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Βαθμός: 4.0 από 5 votes
Σχόλια (4)
Η λίστα αγαπημένων σας έχει γεμίσει.

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

 1. Γιάννης
  Γιάννης
  13 χρόνια, 9 μήνες πριν

  Συμφωνώ με όλα τα παλικάρια. Παράλληλα απαιτώ σα μέλος της φοιτητικής κοινότητας η ΔΑΠ να ευαισθητοποιηθεί Και για τα παρτέρια της σχολής (στα οποία πρέπει να τοποθετησούν πετούνιες) και για την ποιότητα του ασφαλτοτάπητα στον χώρο στάθευσης, η παλαιότητα του οποίου φθίρει τα ελαστικά στα μπαντιλίκια.. Αν σπάσουν και αυτές οι αλυσίδες, μετά δε μας κρατάει τ ί π ο τ α.
 2. Κώστας
  Κώστας
  13 χρόνια, 9 μήνες πριν

  ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ? ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ? ΕΓΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΘΕΛΩ, ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΤΟΥ ΚΙΛΙΚΕΙΟΥ 75 ΛΕΠΤΑ (ΑΑΑ ΠΑΛΙΑ ΕΚΑΝΕ 65..ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΙΩΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ..ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ "ΜΠΟΥΜ" Η ΟΙΚΟΔΟΜΗ..ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΧΤΙΣΩ)
 3. ΘΑΝΟΣ
  ΘΑΝΟΣ
  13 χρόνια, 9 μήνες πριν

  ΑΦΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ ΤΕΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΘΕΩΡΟΥΜΑΣΤΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΏΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΏΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ! ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΣΟΒΑΤΙΣΜΕΝΑ ΕΡΓΑΣΤΉΡΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ PENTIUM 10!
 4. Μιχάλης
  Μιχάλης
  13 χρόνια, 9 μήνες πριν

  Από πού και ως πού θεωρείται μείζων θέμα η τιμή του εισιτηρίου, ενώ ταυτόχρονα δεν έχουμε αναγνωρισμένα επαγγελματικά δικαιώματα;!; Δηλαδή αν λύσουμε το θέμα των λεωφορείων μετά η σχολή έφυγε τραίνο μπροστά! Εκτός και αν υπονοείτε ότι βασικό πρόβλημα προς επίλυση το οποίο θα μας δώσει φτερά προς την επαγγελματική καταξίωση αφορά το αν πληρώναμε 20 ή 30 λεπτά το εισιτήριο όταν σπουδάζαμε.
Θέμα: Εκλογές ΤΕΙ
Τίτλος: ΔΑΠ-ΝΔΦΚ
Κατηγορία: Συνεντεύξεις
προβολές: 6673
Αναρτήθηκε από: serrestv1