Έκπτωση Π. Ψωμιάδη

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΠΑΣΔΑΝΗΣ

  • Σύνολο 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Βαθμός: 0.0 από 0 votes
Σχόλια (0)
Η λίστα αγαπημένων σας έχει γεμίσει.

Περιγραφή

Απέρριψε ο Άρειος Πάγος την αίτηση αναίρεσης κατά της απόφασης του Πενταμελούς  Εφετείου Θεσσαλονίκης με την οποία ο Π. Ψωμιάδης καταδικάστηκε  σε φυλάκιση ενός έτους με τριετή αναστολή για παράβαση καθήκοντος.

Η υπόθεση αφορά τη μείωση  προστίμου από 89.000 ευρώ σε 5.000 ευρώ, το οποίο είχε επιβληθεί σε βάρος πρατηριούχου υγρών καυσίμων.

Ο τέως περιφερειάρχης άσκησε αναίρεση στον Άρειο Πάγο κατά της καταδικαστικής απόφασης. Ο Άρειος Πάγος αναίρεσε την προσβαλλόμενη απόφαση και παρέπεμψε τον κ.Ψωμιάδη σε νέα δίκη ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης.

Όμως, ο κ. Ψωμιάδης καταδικάστηκε για δεύτερη φορά από το Πενταμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης στην ίδια ποινή δηλαδή φυλάκιση ενός έτους με τριετή αναστολή.

Μετά και τη δεύτερη καταδίκη του άσκησε και πάλι αναίρεση στον Άρειο Πάγο, η οποία συζητήθηκε το πρώτο δεκαήμερο του περασμένου Οκτωβρίου.

Ο Άρειος Πάγος  με την υπ’ αριθμ. 1495/2012 απόφασή του απέρριψε όλους τους λόγους αναίρεσης που προέβαλε ο κ. Ψωμιάδης, κρίνοντας ότι η εφετειακή απόφαση έχει ειδική και εμπεριστατωμένη αιτιολογία, κατ’αρθρο 139 ΚΠΔ και 93 παρ.3 του Συντάγματος.

 


Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.
Θέμα: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΠΑΣΔΑΝΗΣ
Τίτλος: Έκπτωση Π. Ψωμιάδη
Κατηγορία: Συνεντεύξεις
προβολές: 761
Αναρτήθηκε από: serrestv1