5-5-09

19:00

 • Σύνολο 0.00/5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Βαθμός: 0.0 από 0 votes
Σχόλια (2)
Η λίστα αγαπημένων σας έχει γεμίσει.

Περιγραφή


"1ο Δελτίο"serrestv η δική μας τηλεόραση -  Δημοτικό συμβούλιο - Τουριστικό πανόραμα- Συναυλία μουσικό σχολείο

Tags (Λέξεις κλειδιά)


Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

 1. LilaPap
  14 χρόνια, 7 μήνες πριν

  Η δημοσιογραφική ομάδα της διαδικτυακής τηλεόρασης των Σερρών κάνει μια αξιόλογη προσπάθεια, γεμάτη μεράκι και πάθος για την καθημερινή ενημέρωση της συγκεκριμένης ιστοσελίδας.
  Στο ‘χώρο’ αυτό που εγκαινιάστηκε την Τρίτη 5 Μαΐου 2009, θα παρουσιάζονται ποικίλα θέματα, παρέχοντας χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν επί το πλείστον το Νομό Σερρών.
  Η ηλεκτρονική αυτή κατασκευή είναι αποτέλεσμα συνεχούς δουλειάς, τόσο πρακτικής (έμπνευση - κατασκευή), όσο και θεωρητικής (εποπτεία) και υλοποιήθηκε με κύριο στόχο να καλύπτει την ανάγκη για καθημερινή ενημέρωση, έγκαιρη και έγκυρη.
  Θεωρώ πως θα πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτά τα κομμάτια, συγχαίροντας την προσπάθεια αυτή, ιδιαίτερα ως Σερραίοι πολίτες. Δεν θα απουσιάζουν βέβαια και τα αρνητικά σχόλια –είναι θεμιτά-. Εκφράσεις όμως του τύπου ‘ψωνίσατε’, καλό θα ήταν να αποφεύγονται, καθώς νομίζω πως υποβιβάζουν γενικότερα και καθιστούν την όλη δουλειά μας «περιττή πολυτέλεια».
  Όσον αφορά την ‘ερώτησή σου΄ λοιπόν, σου απαντώ: «Την Παρουσιάστρια την ‘ψωνίσαμε’ στα γαριδάκια! Την έδιναν δώρο μαζί με κάτι…. Τάπες!!». Ευτυχώς για μένα, δεν χάνω ποτέ το χιούμορ μου. Να είσαι καλά.
  Ευχαριστώ,
  Η Παρουσιάστρια
 2. ΜΑΓΙΑ
  ΜΑΓΙΑ
  14 χρόνια, 7 μήνες πριν

  ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ . ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ! ΠΡΟΣΟΧΗ, ΚΑΝΤΕ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΡΡΑΙΚΗ ΜΙΖΕΡΙΑ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ.
Θέμα: 19:00
Τίτλος: 5-5-09
Κατηγορία: Παλαιότερα δελτία
προβολές: 1190
Αναρτήθηκε από: serrestv