Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Ο Γιάννης Μπουτάρης ευχαριστεί την Ντόρα Μπακογιάννη για την βοήθεια

Αναρτήθηκε: Nov 15, 2010 από serrestv2 στην κατηγορία: Πολιτικά προβολές: 2255 Tags (Λέξεις κλειδιά):
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια


Η υποψηφιότητα Μπουτάρη που υποστηρίχθηκε, όπως είπε ο ίδιος τόσο από το ΠΑΣΟΚ όσο και από την Ντόρα Μπακογιάννη -την οποία μάλιστα ευχαρίστησε- αλλά κυρίως από την Αριστερά, οι συνδυασμοί της οποίας δεν πέρασαν στο δεύτερο γύρο και στράφηκαν σε ψήφο διαμαρτυρίας και όχι λευκού - άκυρου ή αποχής, δίνοντας το οριακό προβάδισμα που επέτρεψε στο συνδυασμό Μπουτάρη να μιλήσει για νίκη μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα.

Το αποτέλεσμα πράγματι είναι οριακό (50,20% έναντι 49,80%) με διαφορά 419 ψήφων και στα 550 εκλογικά κέντρα της Θεσσαλονίκης.


Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:



* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

  1. ΠΕΡΔΙΚΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
    ΠΕΡΔΙΚΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
    15 χρόνια, 8 μήνες πριν

    ΚΑΛΑ ΑΥΤΗ ΠΗΓΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ-ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ TON ΓΚΙΟΥΛΕΚΑ ΘΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕ;ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΜΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΛΤΙΔΗ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 74 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 80%ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΑΡΧΗΓΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΑ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ.ΤΟΣΗ ΕΠΑΡΣΗ κ.ΚΙΛΤΙΔΗ;ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΠΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟΣ ΗΤΑΝ Ο κ.ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΑΚΗΣ.