Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΓΙΑ ΛΑΪΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ

Αναρτήθηκε: Oct 2, 2026 από serrestv2 στην κατηγορία: Εύρεση & αγορά εργασίας προβολές: 172 Tags (Λέξεις κλειδιά): ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΨΗΦΙΑΚΟ, ΛΑΪΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια
Παράταση έως 1η Ιανουαρίου 2027 για το Ψηφιακό Δελτίο Αποστολής στις λαϊκές  αγορές

Μέχρι την 1η Ιανουαρίου 2027 για τους παραγωγούς - πωλητές

Μέχρι την 1η Ιανουαρίου 2027 παίρνει παράταση η εφαρμογή του Ψηφιακού Δελτίου Αποστολής για τους παραγωγούς - πωλητές των λαϊκών αγορών.

Παράλληλα, η ΑΑΔΕ θα εξετάσει βελτιώσεις και πρόσθετες ρυθμίσεις υπέρ των παραγωγών, με στόχο το πλαίσιο να προσαρμοστεί καλύτερα στις πραγματικές συνθήκες λειτουργίας των λαϊκών αγορών.

Οι εκπρόσωποι του κλάδου ζητούν να βρεθεί ένα σύστημα απλό, λειτουργικό και εφαρμόσιμο στην πράξη, δίχως πρόσθετη γραφειοκρατική και οικονομική επιβάρυνση.

Υπενθυμίζεται ότι το αίτημα εξαίρεσης των παραγωγών πωλητών των λαϊκών αγορών από την υποχρέωση έκδοσης Ψηφιακού Δελτίου Αποστολής για τη μεταφορά προϊόντων αποκλειστικά ιδίας παραγωγής, βρέθηκε πρόσφατα στο επίκεντρο θεσμικών επαφών που είχαν στην Αθήνα εκπρόσωποι του κλάδου.


Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:



* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.