Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Ο Χατζηβασιλείου ζήτησε campus επαγγελματικής κατάρτισης στις Σέρρες – «Αξιοποιούμε τα εργαλεία της κυβέρνησης, στηρίζουμε τους ανθρώπους για να μείνουν στον τόπο μας»

Αναρτήθηκε: Apr 11, 2024 από serrestv2 στην κατηγορία: Πολιτικά Παιδεία προβολές: 189 Tags (Λέξεις κλειδιά): Χατζηβασιλείου, campus, Σέρρες
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια
Ο Χατζηβασιλείου ζήτησε campus επαγγελματικής κατάρτισης στις Σέρρες – « Αξιοποιούμε τα εργαλεία της κυβέρνησης, στηρίζουμε τους ανθρώπους για να  μείνουν στον τόπο μας» - Epiloges

Συνάντηση με την Υφυπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Ιωάννα Λυτρίβη πραγματοποίησε ο βουλευτής Σερρών και Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της Νέας Δημοκρατίας Τάσος Χατζηβασιλείου, με αντικείμενο τη σύγχρονη πολιτική επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης που υλοποιεί η κυβέρνηση. 

Ο Σερραίος βουλευτής, αξιοποιώντας τις ευκαιρίες του νέου νομοθετικού πλαισίου, ζήτησε από την υφυπουργό τη δημιουργία campus, δηλαδή ενός Κέντρου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, μαζί με Γραφείο Επαγγελματικής Ανάπτυξης και Σταδιοδρομίας, στις Σέρρες. Η πρόταση του κ. Χατζηβασιλείου αποσκοπεί στη στοχευμένη κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού, με βάση τις πραγματικές ανάγκες της αγοράς των Σερρών, εξασφαλίζοντας την ταχύτερη δυνατή απορρόφηση στην τοπική αγορά εργασίας. 

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής δήλωσε: «Στις Σέρρες, χρειαζόμαστε ένα campus που θα παρέχει επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση υψηλού επιπέδου, σε πλήρη σύνδεση με την αγορά. Μια τέτοια οργανωμένη δομή θα δώσει την αναπτυξιακή ώθηση που τόσο έχει ανάγκη η περιοχή μας. Αξιοποιούμε τα εργαλεία που παρέχει η κυβέρνηση και, ταυτόχρονα, στηρίζουμε τους ανθρώπους που θέλουν να μείνουν στον τόπο μας. Ευχαριστώ την Ιωάννα Λυτρίβη για τη συνέπεια και την αποτελεσματικότητα της».


Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.