Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ Π.Ε. ΣΕΡΡΩΝ : Διαμαρτυρια στα διοδια

Αναρτήθηκε: Apr 11, 2024 από serrestv2 στην κατηγορία: Διάφορα Εύρεση & αγορά εργασίας προβολές: 214 Tags (Λέξεις κλειδιά): ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ Π.Ε. ΣΕΡΡΩΝ : Διαμαρτυρια στα διοδια
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια
Παράσταση διαμαρτυρία στα διόδια Στρυμονικού από το Σωματείο Εργαζομένων Επεξεργασίας  Απορριμμάτων Ν. Σερρών – InfoNews24

Με αφορμή τις πρόσφατες αυξήσεις των διοδίων σε όλους τους αυτοκινητόδρομους της χώρας, όπως και αυτούς που διασχίζουν την ΠΕ Σερρών, θελουμε να τονισουμε ότι ειναι μια αύξηση που προστίθεται στη συνεχόμενη ακρίβεια που βιωνει ο Ελληνικός λαός σε τρόφιμα, ρεύμα, καύσιμα, ενοίκια, μαζί με το αυξανόμενο κόστος για Υγεία και Παιδεία. Στην Π.Ε. Σερρών τα διόδια αυξήθηκαν κατά 90% ενώ μόλις πριν 2 χρόνια ο τότε υπουργός υποδομών διαβεβαίωνε σε όλους τους τόνους ότι "δεν υπάρχει περίπτωση να αυξηθούν τα διόδια" για να κάμψει τις αντιστάσεις φορέων και σωματίων που αντιδρούσαν. Κοροϊδία εν ψυχρώ.

Το χαράτσι των διοδίων, είναι μια εγγυημένη κερδοφορία του κάθε ομίλου που διαχειρίζεται τις Εθνικές Οδούς τις οποίες έχει πληρώσει πολλαπλά ο λαός και στην κατασκευή τους, και στην συντήρησή τους.

Το Σάββατο στις 13/4, 11:00 π.μ. στον σταθμό διοδίων Στρυμονικού θα πραγματοποιηθεί παράσταση διαμαρτυρίας ενάντια στην αύξηση των διοδίων. Όταν η ακρίβεια χτυπάει στο κόκκινο, τα λαϊκά νοικοκυριά στενάζουν, είναι προκλητικό να αυξάνονται τα διόδια δημιουργώντας και άλλα προβλήματα σε εργαζόμενους, επαγγελματίες αλλά και εμπόρους. Διεκδικούμε όλοι:

●κατάργηση όλων των διοδίων

●δωρεάν μετακίνηση σε σύγχρονους και ασφαλείς αυτοκινητόδρομους, σύγχρονες, ασφαλείς φτηνές συγκοινωνίες

●αναβάθμιση και του σιδηροδρομικού δικτύου σε όλη τη χώρα, σε όλη την ΠΕ Σερρών.

Ενάντια στις νέες αυξήσεις στα ήδη πανάκριβα διόδια, τους δρόμους τους έχει πληρώσει ο λαός!

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ 17/4 10:30 π.μ. ΠΛ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ


Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.