Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Δελτίο τύπου του σωματείου εργαζομένων επεξεργασίας απορριμμάτων Π.Ε. Σερρών

Αναρτήθηκε: Feb 12, 2024 από serrestv2 στην κατηγορία: Εύρεση & αγορά εργασίας προβολές: 128 Tags (Λέξεις κλειδιά): Δελτίο τύπου του σωματείου εργαζομένων επεξεργασίας απορριμμάτων Π.Ε. Σερρών
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια
Σέρρες: Με διαμαρτυρίες και στάσεις εργασίας προειδοποιεί το Σωματείο  Εργαζομένων Επεξεργασίας Απορριμμάτων - ertnews.gr

Είμαστε εργαζόμενοι σε έναν καινούργιο αλλά και δύσκολο κλάδο , αυτόν της επεξεργασίας απορριμμάτων. Εργαζόμαστε καθημερινά ανάμεσα σε οικιακά, βιομηχανικά, αγροτικά αλλά και ιατρικά απορρίμματα, ρισκάροντας δηλαδή την υγεία μας και την σωματική μας ακεραιότητα.

Παρόλα αυτά ,δεν λαμβάνουμε το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας καθώς και το επικινδυνότητας, μιας και η λειτουργός εταιρεία του εργοστάσιου, αν και αναγνωρίζει το ηθικό δικαίωμα μας, τονίζει πως δεν είναι θεσμοθετημένο από το κράτος. Για αυτό και εμείς , λαμβάνοντας υπόψη και το αυξημένο κόστος ζωής και τις επισφαλείς συνθήκες στις οποίες εργαζόμαστε , καλούμε την αρμόδια αρχή και το κράτος να συμπεριλάβει τον κλάδο μας στα επαγγέλματα τα όποια υποχρεώνεται ο εργοδότης να παρέχει το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας αλλά και το επικινδυνότητας.

Αξιότιμη κυρία υπουργέ,

Ως πρόεδρος του πρωτοβάθμιου σωματείου εργαζομένων επεξεργασίας απορριμμάτων Π.Ε. Σερρών έλαβα το θάρρος να επικοινωνήσω μαζί σας αφού είστε η πλέον αρμόδια να μοιραστούμε τους προβληματισμούς μας σχετικά με την καταβολή του επιδόματος ανθυγιεινής εργασίας καθώς και το επικινδυνότητας, τα οποία πιστεύουμε ότι δικαιούμαστε λογω της επισφαλούς και επιβλαβούς φύσης της εργασίας μας.

Στο πλαίσιο αυτό αιτούμαστε την πραγματοποίηση συνάντησης μαζί σας ώστε να συζητήσουμε σοβαρά θέματα που μας απασχολούν.

Κλείνοντας την επιστολή μας, εκφράζουμε την αισιοδοξία μας για μια θετική απάντηση , αποβλέποντας σε μια εποικοδομητική συζήτηση.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Με τιμή,

Αγιάννης Πέτρος.


Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.