Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Σύστημα εκμετάλλευσης και βαρβαρότητας

Αναρτήθηκε: Jun 7, 2023 από serrestv στην κατηγορία: Ελλάδα Πολιτικά προβολές: 37 Tags (Λέξεις κλειδιά): ΚΚΕ
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια


proeklogiki-prokiryksi-ypografi.pngΠραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη σήμερα 6/6/23 το απόγευμα, στο στέκι νεολαίας «σφεντόνα», η ανοιχτή συζήτηση που είχε προγραμματίσει το ΚΚΕ(μ-λ) με θέμα την εκτίμηση για το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μάη, και την  αναγκαιότητα συμμετοχής του ΚΚΕ(μ-λ) στις εκλογές της 25ης Ιούνη.


Στη συζήτηση παραβρέθηκαν μέλη, φίλοι και συναγωνιστές της οργάνωσης. Μετα τις αρχικές εισηγητικές παρουσιάσεις...

...ακολούθησε πλούσιος διάλογος για την αναγκαιότητα της οργάνωσης της αντίστασης λαού και νεολαίας, μπροστά στην μετεκλογική επίθεση που ετοιμάζει το σύστημα και οι πολιτικές του εκφράσεις ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ.


Ένας εκ των ομιλητών ο σ. Κώστας Καμαρέτσος (υποψήφιος στην Α΄ Θεσσαλονίκης), στο τέλος της συζήτησης δήλωσε τα εξής: «Για το λαό δεν υπάρχουν καλά και κακά αποτέλεσμα στις αστικές εκλογές όπου αυτό που κρίνεται είναι ποιος θα είναι ο επόμενος διαχειριστής αυτού του συστήματος της εκμετάλλευσης και της βαρβαρότητας.

θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις, αυτή την περίοδο, για να μεταφέρουμε το μήνυμα της αναγκαιότητας των οργανωμένων λαϊκών αγώνων, από την επομένη της 25ης Ιούνη!»

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.