Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

ΔΗΜΟΣ ΣΙΝΤΙΚΗΣ: ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ

Αναρτήθηκε: Jan 11, 2023 από serrestv2 στην κατηγορία: Πολιτικά προβολές: 76 Tags (Λέξεις κλειδιά): ΔΗΜΟΣ ΣΙΝΤΙΚΗΣ: ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια
Δήμος Σιντικής: Υπογραφή σύμβασης Ενεργειακής Αναβάθμισης Δημοτικού Μεγάρου  προϋπολογισμού 1.641.000€ – Η Σιντική αποκτά το Δημοτικό Μέγαρο που της  αξίζει! | sintiki.gov.gr

Δήμος Σιντικής: Υπογραφή σύμβασης Ενεργειακής Αναβάθμισης Δημοτικού Μεγάρου προϋπολογισμού 1.641.000€

Η Σιντική αποκτά το Δημοτικό Μέγαρο που της αξίζει!

Ο Δήμος Σιντικής έχει βάλει πλώρη για μια επιτυχημένη ενεργειακή μετάβαση και οι κινήσεις το επόμενο διάστημα θα είναι και προς αυτή την κατεύθυνση.

Ήδη, το πρωί της Παρασκευής 30 Δεκεμβρίου 2022 έπεσαν οι υπογραφές από τον Δήμαρχο Σιντικής Φώτη Δομουχτσίδη και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας για την ενεργειακή αναβάθμιση του Δημοτικού Μεγάρου στο Σιδηρόκαστρο. Ένα έργο που θα αναβαθμίσει ενεργειακά το κτήριο και θα καλύψει πλήρως όλες τις απαιτήσεις θερμομόνωσης.

Ο Δήμαρχος Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης τόνισε: «Σήμερα είναι μέρα χαράς για τον Δήμο Σιντικής, καθώς υπογράφουμε τη σύμβαση ενός μεγάλου έργου, που θα αλλάξει ριζικά και θα αναβαθμίσει το Δημοτικό Μέγαρο. Ένα από τα μεγαλύτερα έργα στον τομέα της ενεργειακής αναβάθμισης κτηρίων, που η ολοκλήρωση του θα μειώσει το ενεργειακό κόστος όσο και το περιβαλλοντικό του αποτύπωμα».

Ο προϋπολογισμός ανέρχεται στο ποσό του 1.641.000€ και το έργο περιλαμβάνει οικοδομικές και ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες, όπως αντικατάσταση πεπαλαιωμένων λεβήτων με νέο σύστημα θέρμανσης, αντικατάσταση συστημάτων κλιματισμού, σύστημα αερισμού, σύστημα παραγωγής ζεστού νερού χρήσης, αναβάθμισης συστήματος τεχνητού φωτισμού, αλλά και εγκατάσταση ηλεκτρολογικών πινάκων διανομής και φωτοβολταϊκών συστημάτων.


Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.