Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Τα πεπραγμένα της Κυβέρνησης των ‘αρίστων’ και οι πολιτικές της αποτυχίες

Αναρτήθηκε: Jan 11, 2023 από serrestv2 στην κατηγορία: Πολιτικά προβολές: 63 Tags (Λέξεις κλειδιά): Τα πεπραγμένα της Κυβέρνησης των ‘αρίστων’ και οι πολιτικές της αποτυχίες
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια
Ν.Ε. Σερρών ΠΑΣΟΚ: «Τα πεπραγμένα της Κυβέρνησης των 'αρίστων' και οι  πολιτικές της αποτυχίες» – InfoNews24


  • Εδώ και ένα χρόνο προτείνουμε το πλαφόν στη λιανική τιμή ρεύματος και η κυβέρνηση μας αγνοεί. Με αποτέλεσμα να επιδοτούμε, από τους φόρους των πολιτών, τα υπερκέρδη των παραγωγών και των παροχών ηλεκτρικού ρεύματος και να έχουμε εδώ και μήνες το ακριβότερο ρεύμα στην Ευρώπη. Αλλά για την κυβέρνηση φτάσει ο πόλεμος στην Ουκρανία.

  • Όταν άρχισε να διαφαίνεται το πρόβλημα με την επάρκεια φαρμάκων προτείναμε να μπει ένα πλαφόν στις ποσότητες εξαγωγής φαρμάκων και να διασφαλιστεί η επάρκεια σκευασμάτων. Αλλά η κυβέρνηση για άλλη μια φορά μας αγνόησε και πιάστηκε απροετοίμαστη. Τώρα για την κυβέρνηση φταίει η πανδημία και οι γονείς που αγοράζουν μεγάλη ποσότητα φαρμάκων για τα παιδιά τους.

  • Για πάνω από έναν χρόνο διαβλέποντας το ράλι των τιμών, εξαιτίας του πληθωρισμού και της ενεργειακής κρίσης, προτείναμε μια σειρά μέτρων όπως, μείωση του ΦΠΑ στα βασικά αγαθά, μείωση των τιμών των εισιτηρίων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς για όλη τη διάρκεια της κρίσης, αύξηση του κατώτατου μισθού, επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων εργασίας και εντατικοποίηση των ελέγχων για την αποφυγή φαινομένων αισχροκέρδειας. Η κυβέρνηση μας αγνόησε με αποτέλεσμα πάνω από το 1/3 του πληθυσμού να ζει στα όρια της φτώχειας. Για την κυβέρνηση βέβαια φταίνε οι διεθνείς συνθήκες.

Κατά έναν περίεργο τρόπο αυτή η Κυβέρνηση δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη. Πάντα φτάσει κάποιος άλλος ή ακόμα καλύτερα η αντιπολίτευση. Της αξίζει λοιπόν ένα μπράβο.

Υ.Γ. Η πολιτική σταθερότητα κύριε Μητσοτάκη δεν αρχίζει και τελειώνει με το πρόσωπό σας στη θέση του πρωθυπουργού. Πολιτική σταθερότητα σημαίνει επίλυση προβλημάτων, ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και άμβλυνση κοινωνικών ανισοτήτων. Αυτήν την πολιτική σταθερότητα θα την επιβάλει με την ετυμηγορία του ο ελληνικός λαός.
Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.