Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Κ.Ε.ΔΗ.Σ. σαλόνι εικονικής πραγματικότητας

Αναρτήθηκε: Dec 29, 2022 από serrestv2 στην κατηγορία: Εκδηλώσεις προβολές: 82 Tags (Λέξεις κλειδιά): Κ.Ε.ΔΗ.Σ. σαλόνι εικονικής πραγματικότητας
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Σέρρες: Σαλόνι εικονικής πραγματικότητας στην Πολιτεία των Ευχών

Το 1ο Σαλόνι Εικονικής Πραγματικότητας

από την Αθήνα "ήρθε" στην Πολιτεία των Ευχών

ΔΩΡΕΑΝ για όλους οι εφαρμογές Virtual Reality

Προσομοίωση αυτισμού και άνοιας

 Το VR Planet, το 1ο Σαλόνι Εικονικής Πραγματικότητας στην Αθήνα, θα βρίσκεται στην Πολιτεία των Ευχών στις Σέρρες και συγκεκριμένα  στα σπιτάκια της Πλατείας Εμπορίου έως την Παρασκευή 30/12/22 από τις 18:00 έως τις 21:00 μ.μ.

Στο σαλόνι Εικονικής Πραγματικότητας  μπορούν όσοι το επισκέπτονται να απολαύσουν ΔΩΡΕΑΝ μαζί με τους φίλους ή την οικογένειά τους ένα ταξίδι σε ότι μέχρι τώρα θεωρούσαν αδύνατον. Τις δεκάδες διαφορετικές Virtual Reality Eφαρμογές, όπως Gaming-action, Shooting, Escape room, Διαστημικές αποστολές, Αναρρίχηση, Αρχαιότητα, 5 Αισθήσεις, Ανθρώπινο σώμα, Πλανήτες Ηλιακού συστήματος, BBC Διάστημα, Ζωγραφική, Γλυπτική, Θρίλερ, Roller coaster, Bungee jumping, Βυθός, Everest, Disney, Marvel & πολλές ακόμα θα μπορούν να τις εξερευνήσουν μικροί και μεγάλοι.

Μεταξύ άλλων σε όσους το επιθυμούν δίνεται η δυνατότητα της προσομοίωσης αυτισμού και άνοιας. Ο ρόλος του σαλονιού εικονικής πραγματικότητας είναι διπλός μιας και αποσκοπεί τόσο στην ψυχαγωγία και τη διασκέδαση όσο και την επιμόρφωση.

                Σύμφωνα με την Πρόεδρο της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. κ. Χρυσάνθη Παλάζη Τσοχατζίδη φέτος η Πολιτεία των Ευχών έγινε Πολιτεία των παιδιών με ποικίλες και διαφορετικές δράσεις που απευθύνονται σε όλων των ηλικιών τα παιδιά.


Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.