Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Πολιτεία των Ευχών Φαντασμαγορικό Show με εναέρια ακροβατικά, laser και φωτιές Πλημμύρισε η Πλατεία Ελευθερίας

[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια
Σέρρες, Πολιτεία των Ευχών: Φαντασμαγορικό Show με εναέρια ακροβατικά, laser  και φωτιές - Πλημμύρισε η Πλατεία Ελευθερίας - aveserres.gr

Ένα φαντασμαγορικό ακροβατικό Show το “Πως Φτιάχτηκε το Χιόνι", το οποίο περιείχε τραγούδια - χορογραφίες και αποσπάσματα της ομώνυμης παράστασης απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν χθες το βράδυ στην πλατεία Ελευθερίας.

Οι εξαιρετικές χορογραφίες με ακροβατικά εδάφους, τα εναέρια ακροβατικά show με πανί και straps, Laser show και τα show με φωτιές και ξυλοπόδαρους ξεσήκωσαν μικρούς και μεγάλους που πλημμύρισαν την πλατεία Ελευθερίας.

Εκεί ήταν ο Δήμαρχος Σερρών κ. Αλέξανδρος Χρυσάφης και η Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. κ. Χρυσάνθη Παλάζη Τσοχατζίδη, οι οποίοι καλωσόρισαν τους συντελεστές της παράστασης και ευχήθηκαν για το νέο έτος.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι ηθοποιοί της ομάδας «Πως Φτιάχτηκε το Χιόνι», στο πλαίσιο της Πολιτείας των Ευχών από νωρίς το πρωί της Τρίτης βρισκόταν στην πλατεία Ελευθερίας και μαζί με εκατοντάδες παιδιά συμμετείχαν στο εργαστήρι κατασκευής Χριστουγεννιάτικων στολιδιών και το εργαστήρι ζωγραφικής, ενώ διένειμαν μπαλόνια και έκαναν Face painting.


Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.