Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Δήμος Βισαλτίας : «Στολίζω το δέντρο μου! Φωτίζω τον τόπο μου!»

Αναρτήθηκε: Dec 28, 2022 από serrestv2 στην κατηγορία: Εκδηλώσεις προβολές: 77 Tags (Λέξεις κλειδιά): Δήμος Βισαλτίας, «Στολίζω το δέντρο μου! Φωτίζω τον τόπο μου!»
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια
Στολίζω το δέντρο μου! Φωτίζω τον τόπο μο - SERRESPOST

Μαθητές στόλισαν χριστουγεννιάτικα δέντρα σε κεντρικές πλατείες του Δήμου

Με γιορτινή διάθεση μαθητές των Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Βισαλτίας  στόλισαν, το πρωί της Παρασκευής 16 Δεκεμβρίου 2022, τα έλατα που στήθηκαν στις κεντρικές πλατείες. «Στολίζω το δέντρο μου! Φωτίζω τον τόπο μου!». Η συγκεκριμένη δράση υλοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Δήμου Βισαλτίας σε συνεργασία με το ΔΗΚΚΠΠΠΑ.

Με μια απλή αλλά ταυτόχρονα όμορφη ιδέα, που υλοποίησαν οι μαθητές των σχολικών μονάδων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, στη Νιγρίτα, στο Σιτοχώρι, στο Δημητρίτσι, στη Μαυροθάλασσα και στην Τερπνή,  η κάθε πλατεία απόκτησε ένα ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο στολισμό.

Με γιορτινή διάθεση και ψάλλοντας τα κάλαντα, οι μαθητές στόλισαν τα δέντρα τους και στην συνέχεια μοιράστηκαν χριστουγεννιάτικα μπισκότα και χυμούς. Ο Δήμαρχος Αθανάσιος Μασλαρινός, οι Αντιδήμαρχοι, Έργων Θεόδωρος Βαδικόλιας, Καθημερινότητας, Αργύρης Χατζημάρκος, Οικονομίας και διοίκησης, Νίκος Πασχαλίδης, Αγροτικής Οικονομίας, Λεωνίδας Ψαρράς, ο Πρόεδρος Κ.Ε.ΔΗ.Β. Θωμάς Μπακαλούδης και  η Δημοτική Σύμβουλος Μαρία Πλαστηράκη,  υποδέχθηκαν τα παιδιά και τους ευχήθηκαν Καλά Χριστούγεννα!

Το κάθε σχολείο του Δήμου Βισαλτίας θα έχει πλέον, το δικό του χριστουγεννιάτικο δέντρο, με στολίδια που έφτιαξαν οι ίδιοι οι μαθητές με τους εκπαιδευτικούς τους και τόσο οι δημότες, όσο και οι επισκέπτες του Δήμου μας, τις Άγιες μέρες που έρχονται θα καμαρώνουν τα δημιουργήματά τους!Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.