Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Η ΚΕΕΕ ΣΥΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ

Αναρτήθηκε: Dec 19, 2022 από serrestv2 στην κατηγορία: Διάφορα προβολές: 65 Tags (Λέξεις κλειδιά): Η ΚΕΕΕ ΣΥΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια
Επιμελητηρίο Πιερίας:Συνεδριάσε η Επιτροπή Παρεμπορίου και Παραοικονομίας  της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος – Κ.Ε.Ε.Ε.

Παρέμβαση της Κ.Ε.Ε.Ε. για τα προβλήματα των Σερραίων επιχειρηματιών- Συντάσσεται απόλυτα με την επιστολή του Επιμελητηρίου Σερρών για τη λήψη ειδικών μέτρων στήριξης


Την απόλυτη υποστήριξή της στις διεκδικήσεις του Επιμελητήριου Σερρών για τους επιχειρηματίες του Νομού μας, εκφράζει η Κεντρική Ένωση Επιμελητήριων Ελλάδος.

Λίγες μόλις ημέρες μετά την επιστολή του Προέδρου του Επιμελητήριου Σερρών προς τους αρμόδιους Υπουργούς, με την οποία ζητούσε τη λήψη ειδικών οικονομικών μέτρων για τη στήριξη των επιχειρηματιών του Νομού μας, το ανώτατο όργανο των Επιμελητήριων παίρνει ξεκάθαρη θέση υπέρ αυτών των αιτημάτων.

Συγκεκριμένα, με επιστολή της στις 21 Νοεμβρίου 2022 η Κ.Ε.Ε.Ε. συντάσσεται πλήρως με τις διεκδικήσεις του Επιμελητηρίου Σερρών και ζητά από τα αρμόδια Υπουργεία να προχωρήσουν σε παρεμβάσεις που θα βοηθήσουν την ισχυρά πληττόμενη επιχειρηματικότητα των Σερρών.

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που η Κ.Ε.Ε.Ε. αντιλαμβάνεται πλήρως τη σοβαρότητα των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι Σερραίοι επιχειρηματίες και παρεμβαίνει, στηρίζοντας τα αιτήματα και τις προτάσεις μας, όπως αυτά καταγράφονται στην από 11.11.2022 επιστολή μας. Το ισχυρό θεσμικό όργανο των Επιμελητηρίων επιδεικνύει για ακόμη μία φορά ταχύτατα αντανακλαστικά όσον αφορά στην υποστήριξη των μελών του και στην προώθηση κρίσιμων ζητημάτων. Όλοι μαζί ενωμένοι , θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τους επιχειρηματίες μας» δηλώνει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών Αθανάσιος Μαλλιαράς .Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.