Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Στους αγιασμούς των σχολείων Α΄/θμιας και Β΄/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Βισαλτίας η Δημοτική Αρχή

Αναρτήθηκε: Sep 12, 2022 από serrestv2 στην κατηγορία: Παιδεία προβολές: 46 Tags (Λέξεις κλειδιά):
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Στους αγιασμούς των σχολείων - SERRESPOST

Στην τελετή αγιασμού των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Βισαλτίας παραβρέθηκαν σήμερα, Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, πρώτη μέρα της νέας σχολικής χρονιάς, ο Δήμαρχος Αθανάσιος Μασλαρινός και τα μέλη της Δημοτικής Αρχής.

Συνομίλησαν με τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς και ευχήθηκαν σε όλους μια καλή χρονιά, με υγεία και πρόοδο. Επιπλέον τόνισαν πως ως προτεραιότητα, η δημοτική αρχή, θέτει πάντα την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία όλων των σχολείων, όλων των βαθμίδων του Δήμου Βισαλτίας

Ο Δήμαρχος σε χαιρετισμό του επεσήμανε μεταξύ άλλων: «Να έρχεστε στο σχολείο με χαρά. Να αγαπάτε το σχολείο. Να αγαπάτε τους δασκάλους σας, όπως σας αγαπάν και αυτοί. Να τους ακούτε. Να αγαπάτε τους συμμαθητές σας και να αλληλοστηρίζεστε. Τα βιβλία και το διάβασμα θα σας δώσουν γνώση και η γνώση είναι δύναμη. Είναι το μέλλον σας και θα σας οδηγήσει στη ελευθερία. Η γνώση είναι το μόνο που δεν μπορεί να σας πάρει κανείς. Να έχετε υγεία και πρόοδο! Καλή σχολική χρονιά!»Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.