Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Ο Τάσος Χατζηβασιλείου στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης της Π.Ε. Σερρών: «Έτοιμα τα σχολεία μας»

[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια
Διευθύνσεις Εκπαίδευσης Σερρών Χατζηβασιλείου - SERRESPOSTΤις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, επισκέφθηκε ο βουλευτής Σερρών και Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της ΝΔ Τάσος Χατζηβασιλείου, εν όψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς. Εκεί συναντήθηκε με τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Γιάννη Καραβασίλη και τον νέο Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Νικόλαο Σταμπολίδη.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων, συζητήθηκε η βελτίωση που φέρνουν οι  κυβερνητικές πολιτικές, όπως ο πρόσφατος διορισμός επιπλέον 8.500 εκπαιδευτικών, η επέκταση του ολοήμερου σχολείου, τα αγγλικά από το νηπιαγωγείο και άλλες εκπαιδευτικές μεταρρυθμίσεις. Ο κ. Χατζηβασιλείου ενημερώθηκε πλήρως για την ετοιμότητα των σχολικών μονάδων στην Π.Ε. Σερρών εν όψει του Σεπτεμβρίου και συζήτησε για τα επόμενα εκπαιδευτικά σχέδια και τις πρωτοβουλίες των δυο διευθύνσεων, στις οποίες πάντα είναι αρωγός.

Ο κ. Χατζηβασιλείου συνεχάρη τον πολύπειρο Γιάννη Καραβασίλη για την ανανέωση της θητείας του ως επικεφαλής της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, και καλωσόρισε στις Σέρρες τον νέο Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νικόλαο Σταμπολίδη, για τον οποίο εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα συνεχίσει το επιτυχημένο έργο του προκατόχου του, του Στέλιου Ρίζου.Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.