Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Δήμος Βισαλτίας : Μια όμορφη και συγκινητική καλοκαιρινή εκδήλωση από το ΚΔΑΠ ΜΕΑ Ανθής - Αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη «Οι σταθμοί μιας θρυλικής ζωής!»

Αναρτήθηκε: Jul 28, 2022 από serrestv2 στην κατηγορία: Εκδηλώσεις Παιδεία προβολές: 122 Tags (Λέξεις κλειδιά): Δήμος Βισαλτίας, ΚΔΑΠ ΜΕΑ Ανθής, Μίκη Θεοδωράκη
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια
Μια όμορφη και συγκινητική καλοκαιρινή εκδήλωση από το ΚΔΑΠ ΜΕΑ Ανθής-  Αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη – InfoNews24

Το ΚΔΑΠ – ΜΕΑ Ανθής του Δήμου Βισαλτίας, ολοκληρώνοντας με επιτυχία και την φετινή χρονιά, το γιόρτασε με μία όμορφη και ταυτόχρονα συγκινητική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στα Χιλιόδεντρα Τερπνής.

Τα παιδιά του ΚΔΑΠ – ΜΕΑ με τα ιδιαίτερα χαρίσματα που διαθέτουν, δημιούργησαν, υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών τους, μια μοναδική μουσικοχορευτική παράσταση. Σε ένα ξεχωριστό σκηνικό που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για την συγκεκριμένη εκδήλωση τραγούδησαν, χόρεψαν και μας ταξίδεψαν στα μουσικά μονοπάτια του Μίκη Θεοδωράκη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ιερείς της τοπικής μας εκκλησίας, ο Δήμαρχος Βισαλτίας, κ. Αθανάσιος Μασλαρινός, ο Αντιδήμαρχος Έργων, κ. Θοδωρής Βαδικόλιας, ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Οικονομίας, κ. Λεωνίδας Ψαρράς, ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου, κ. Θωμάς Μπακαλούδης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου, κ. Δημήτρης Παπαθανασίου, ο επιχειρηματίας κ. Γιώργος Δημάκης, Εκπαιδευτικοί και παιδιά του Συλλόγου Γονέων, Φίλων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Σερρών, «Η Ηλιαχτίδα», η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Νιγρίτας «Η Γερακίνα», κα Νίκη Μάστορα με μέλη του Δ.Σ. και πλήθος κόσμου που δεν σταμάτησαν να χειροκροτούν καθ΄όλη την διάρκεια της εκδήλωσης.
Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.