Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Χατζηβασιλείου: Αυξάνονται οι θέσεις εισακτέων στην ΑΣΠΑΙΤΕ στις Σέρρες

Αναρτήθηκε: Jul 28, 2022 από serrestv2 στην κατηγορία: Πολιτικά Παιδεία προβολές: 134 Tags (Λέξεις κλειδιά): Χατζηβασιλείου: Αυξάνονται οι θέσεις εισακτέων στην ΑΣΠΑΙΤΕ στις Σέρρες
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια
Χατζηβασιλείου: Αυξάνονται οι θέσεις εισακτέων - SERRESPOST
Μεγάλο ενδιαφέρον υπήρξε για την παρακολούθηση του Ετήσιου Προγράμματος Παιδαγωγικής Κατάρτισης (ΕΠΠΑΙΚ) του παραρτήματος της ΑΣΠΑΙΤΕ στις Σέρρες, ενόψει της πρώτης χρονιάς λειτουργίας του τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Κατόπιν πρωτοβουλίας και πρότασης του βουλευτή Σερρών και Γραμματέα Διεθνών Σχέσεων της ΝΔ Τάσου Χατζηβασιλείου, η διοίκηση της Σχολής αποφάσισε να αυξηθεί ο αριθμός των εισακτέων στις Σέρρες.

Πιο συγκεκριμένα, για τη φετινή ακαδημαϊκή χρονιά, οι θέσεις στο ΕΠΠΑΙΚ αυξάνονται από 200 σε 240. Έτσι, συνολικά, τα δυο προγράμματα στις Σέρρες (ΕΠΠΑΙΚ & ΠΕΣΥΠ) θα δεχθούν 280 άτομα.

Ο κ. Χατζηβασιλείου ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της ΑΣΠΑΙΤΕ Γιώργο Χατζαράκη για την έμπρακτη στήριξη του νέου παραρτήματος των Σερρών. Υπενθυμίζεται ότι οι αιτήσεις κατατίθενται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα www.aspaite.gr.Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.