Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Ο Τάσος Χατζηβασιλείου στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης για τη στήριξη των Σερραίων αγροτών και κτηνοτρόφων

Αναρτήθηκε: Apr 20, 2022 από serrestv2 στην κατηγορία: Αγροτικά Πολιτικά προβολές: 60 Tags (Λέξεις κλειδιά): Τάσος Χατζηβασιλείου
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια
Ο Τάσος Χατζηβασιλείου στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης για τη στήριξη των Σερραίων  αγροτών και κτηνοτρόφων - Epiloges
Με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργο Γεωργαντά συναντήθηκε την Τρίτη 8 Μαρτίου ο βουλευτής Σερρών της ΝΔ Τάσος Χατζηβασιλείου.
 
Οι δύο πολιτικοί μίλησαν αναλυτικά για τη στήριξη του πρωτογενούς τομέα και την αντιμετώπιση του αυξημένου κόστους παραγωγής που επιτείνεται από την ενεργειακή κρίση. Συζήτησαν και για τις σημαντικές πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει ο κ. Γεωργαντάς σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Συμβουλίου των Υπουργών Αγροτικής Ανάπτυξης της Ε.Ε. 
 
Ο κ. Χατζηβασιλείου συζήτησε με τον Υπουργό συγκεκριμένες προτάσεις για τη διευκόλυνση των αγροτών και των κτηνοτρόφων της Π.Ε. Σερρών. Επίκεντρο των προτάσεων αυτών ήταν η ανάγκη για νέα μέτρα στήριξης της παραγωγής.

Ο Σερραίος βουλευτής μετέφερε στον Υπουργό τα ζητήματα που απασχολούν τους αγρότες και κτηνοτρόφους της περιοχής, σε συνέχεια των διαδοχικών ενημερωτικών συναντήσεων που είχε μαζί τους όλο το προηγούμενο διάστημα.Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.