Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Στο πλευρό των φοιτητών του ΔΙΠΑΕ ο Γιάννης Ιωαννίδης

Αναρτήθηκε: Apr 18, 2022 από serrestv2 στην κατηγορία: Παιδεία Πολιτικά προβολές: 105 Tags (Λέξεις κλειδιά): Στο πλευρό των φοιτητών του ΔΙΠΑΕ ο Γιάννης Ιωαννίδης
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια
Διεθνές Πανεπιστήμιο: Οργή για τη μεταφορά 6.000 φοιτητών στις Σέρρες – Στο  πλευρό τους και η Σίνδος – Δυνατή Ελλάδα

Στο πλευρό των φοιτητών του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας στη  Σίνδο που ζητούν να μην προχωρήσει ο σχεδιασμός της μετεγκατάστασης  και της κατάργησης τμημάτων του ΔΙΠΑΕ τάχθηκε ο Δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης .

Το πρωί υποδέχτηκε φοιτητές από τα τμήματα Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης, Ηλεκτρονικών Συστημάτων και Μηχανικών Περιβάλλοντος  που έκαναν πορεία διαμαρτυρίας στη Σίνδο και κατέληξαν στο Δημαρχείο. Ο κ Ιωαννίδης παράλαβε ψήφισμα διαμαρτυρίας από τους φοιτητές και συζήτησε με εκπροσώπους του φοιτητικού συλλόγου.

Ο Δήμαρχος Δέλτα τόνισε στους φοιτητές ότι όλα τα μέλη της διοίκησης του Δήμου είναι συμπαραστάτες  των αιτημάτων τους και μάλιστα στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης θα τεθεί το θέμα προκειμένου να  εγκριθεί  και να εκδοθεί  επίσημο ψήφισμα από τους Δημοτικούς Συμβούλους.

Ο κ Ιωαννίδης τόνισε στους φοιτητές ότι η διοίκηση του Δήμου Δέλτα, η επιχειρηματική κοινότητα και η τοπική κοινωνία συνέβαλαν  στην διατήρηση της αλυσίδας εκπαίδευσης και αγοράς εργασίας προκειμένου οι απόφοιτοι από τα τμήματα του ΔΙΠΑΕ να έχουν άμεση απορρόφηση από τις επιχειρήσεις της περιοχής.

«Παρατηρείται   τεράστια απήχηση στην αγορά και άμεση επαγγελματική αποκατάσταση  των φοιτητών των κλάδων του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας», σημείωσε ο κ Ιωαννίδης και δεσμεύτηκε ότι θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την ανατροπή του σχεδιασμού από το Υπουργείο Παιδείας.

   Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.