Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Παραλαβή των διατακτικών επιταγών από τον Δήμο Σερρών

Αναρτήθηκε: Mar 31, 2022 από serrestv2 στην κατηγορία: Κοινωνικά Πολιτικά προβολές: 160 Tags (Λέξεις κλειδιά):
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια
Διανομή διατακτικών επιταγών από τον Δήμο Σερρών σε 580 οικογένειες για το  Πάσχα > Ανεξάρτητος-νέα του ν. Σερρών

Ο Δήμος Σερρών, στα πλαίσια ενίσχυσης κοινωνικά ευπαθών ομάδων, θα διανέμει σαράντα διατακτικές επιταγές αξίας πενήντα (50) ευρώ, εκάστη, κατόπιν δωρεάς του κυρίου Χρήστου Μπεσίρη.

Προηγήθηκε πρόσκληση, μέσω δελτίου τύπου, με το οποίο οι δημότες (που ανήκουν στη συγκεκριμένη κατηγορία πολιτών) καλούνταν να προσέλθουν στο Γραφείο 124 της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Σερρών (Κ. Καραμανλή 36 στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών), ώστε να υποβάλλουν αίτηση από τις 09-02-2022 έως τις 10-02-2022.

 

Η παραλαβή των διατακτικών από τους δικαιούχους θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 04-03-2022 και ώρες 09:00-12:00, από το Γραφείο 126 (απέναντι από τα Κ.Ε.Π.).

 

 

Οι δικαιούχοι κατά την παραλαβή των διατακτικών θα πρέπει να έχουν μαζί τους, την αστυνομική τους ταυτότητα ή άλλο νομιμοποιητικό έγγραφο ταυτοπροσωπίας τους, στην  περίπτωση που τα προϊόντα παραληφθούν αυτοπροσώπως.

Εάν η παραλαβή γίνει  από τρίτο άτομο, χρειάζεται εξουσιοδότηση και η αστυνομική του ταυτότητα ή άλλο νομιμοποιητικό έγγραφο ταυτοπροσωπίας.
Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.