Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Δήμος Βισαλτίας : Ιδιαιτέρα επιτυχημένος ο 1ος «ΔΡΟΜΟΣ ΘΥΣΙΑΣ»

Αναρτήθηκε: Mar 22, 2022 από serrestv2 στην κατηγορία: Πολιτικά προβολές: 104 Tags (Λέξεις κλειδιά): Δήμος Βισαλτίας, Ιδιαιτέρα επιτυχημένος ο 1ος «ΔΡΟΜΟΣ ΘΥΣΙΑΣ»
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Δήμος Βισαλτίας - Με επιτυχία ο 1ος «Δρόμος Θυσίας» - SERRESPOSTΜε μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ο 1ος «Δρόμος Θυσίας», την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022 με τη συμμετοχή εκατοντάδων αθλητών όλων των ηλικιών από ολόκληρη την Ελλάδα. Τον «Δρόμο Θυσίας» διοργάνωσε το ΔΗΚΚΠΠΠΑ, ο ΓΑΣ Βισάλτης και ο ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης υπό την αιγίδα του Δήμου Βισαλτίας, στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων «Από τα Πλατανούδια στη Νιγρίτα», για την Απελευθέρωση της Νιγρίτας από τους Βούλγαρους το 1913.

Οι αθλητές διένυσαν διαδρομές  2.800μ και 6.000μ μέτρων αντίστοιχα, από τα Πλατανούδια Τερπνής έως την Κεντρική Πλατεία Νιγρίτας. Σε όλους τους συμμετέχοντες δόθηκαν διπλώματα και μετάλλια συμμετοχής και απονεμήθηκαν κύπελλα και μετάλλια στις τρεις (3) πρώτες γυναίκες και στους τρεις (3) πρώτους άνδρες των  παραπάνω κατηγοριών.

Κατηγορία 2.800μ.

Κορίτσια

1η Δραγκίτση Καριοφυλλιά

2η Ασημάκη Θεοδώρα

3η Ασημάκη Ιωάννα

Αγόρια

1ος Μωυσίδης Ιωάννης

2ος Αραμπατζής Δημήτρης

3ος Τοπαλίδης Νίκος

Κατηγορία 6.000μ

Γυναίκες

1η Τσαφαρίδου Ζωή

2η Σπανουδάκη Στέλλα

3η Γιώργη Κατερίνα

 

Άνδρες

1ος Μητρούδας Γιώργος

2ος Ζίχναλης Φώτης

3ος Νούλης Ιωάννης

Με ενθουσιασμό παιδιά, γονείς και αθλητές αγκάλιασαν την πρωτοβουλία των διοργανωτών και διασκέδασαν αθλούμενοι με τις παρέες και την οικογένεια τους. Ο δρόμος που ενώνει τα Πλατανούδια με τη Νιγρίτα γέμισε ζωή και χαμογελαστά πρόσωπα που έστειλαν το δικό τους μήνυμα σε αυτούς που θυσιάστηκαν πριν από 109 χρόνια για να είμαστε σήμερα ελεύθεροι.

Για τη συμβολή τους στην επιτυχή διεξαγωγή των αγώνων ο Δήμος Βισαλτίας εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στο Αστυνομικό Τμήμα Βισαλτίας, στο ΕΚΑΒ, ιδιαίτερα στον Διευθυντή της 6ης Περιφέρειας ΕΚΑΒ, Χαρίλαο Λώτη, για τη συνδρομή της μηχανής ταχείας ανταπόκρισης και την παρουσία ασθενοφόρου, στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Νιγρίτας, στον Δήμο Σερρών και συγκεκριμένα στον Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας Παναγιώτη Καρακολίδη για την συνδρομή υδροφόρου οχήματος, στο σύλλογο κριτών, στους μικρούς ποδοσφαιριστές, προπονητές και διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομάδας «Νιγρίτα 2018», στους αθλητές του ΓΑΣ «Βισάλτης», στους ποδηλάτες που διένυσαν τον «Δρόμο Θυσίας», στους εργαζόμενους Πολιτικής Προστασίας, της ΔΕΥΑΒ και της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου και σε όλους τους εθελοντές.


Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.