Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

ΠΡΑΞΕΙΣ για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Δ.Τ. Στήριξη στον πρύτανη του Α.Π.Θ.

Αναρτήθηκε: Jan 18, 2022 από serrestv2 στην κατηγορία: Παιδεία Πολιτικά προβολές: 89 Tags (Λέξεις κλειδιά): ΠΡΑΞΕΙΣ για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Δ.Τ. Στήριξη στον πρύτανη του Α.Π.Θ.
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια
Πράξεις για την Μακεδονία: «ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΠΡΥΤΑΝΗ ΤΟΥ Α.Π.Θ.» |  KA-Business.gr

Ο επικεφαλής της Παράταξης «Πράξεις για την Μακεδονία» Χρήστος Παπαστεργίου συνοδευόμενος από τον συντονιστή της παράταξης Χρόνη Μακρίδη επισκέφθηκαν το Α.Π.Θ. και συναντήθηκαν με τον πρύτανη και καθηγητή κτηνιατρικής κ. Νίκο Παπαϊωάννου. Στην συνάντηση μετείχε από την πλευρά του πανεπιστημίου και ο καθηγητής της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ κ. Γιώργος Λιτσαρδάκης,.

Ο κ. Παπαστεργίου εξέφρασε την στήριξή του και σύσσωμης της περιφερειακής παράταξης απέναντι στις «άθλιες, φασιστικού χαρακτήρα, απειλές που δέχεται το τελευταίο διάστημα» και την θέλησή μας να συνδράμουμε στην αρμονική συνεργασία του Πανεπιστημίου με τις πραγματικές εκφράσεις πολιτών και παραγωγικών δυνάμεων της Κεντρικής Μακεδονίας.

Στο πλαίσιο αυτό συζητήσαν αναλυτικά για τον τρόπο αξιοποίησης των πολλαπλών χρηματοδοτικών εργαλείων και ειδικότερα για συγκεκριμένα ζητήματα, όπως οι υποδομές υγείας που χρειαζόμαστε στην περιοχή. Ειδική αναφορά έγινε στα ζητήματα που προξενεί η πανδημία, δεδομένης και της ιδιότητας του πρύτανη του Α.Π.Θ., ως επιστημονικού υπεύθυνου, στο πρόγραμμα μέτρησης του ιικού φορτίου στη λυματολάσπη στο βιολογικό σταθμό της πόλης.

Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.