Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΣΕΡΡΩΝ - ΝΕΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Ο κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥ

Αναρτήθηκε: Jan 14, 2022 από serrestv2 στην κατηγορία: Διάφορα προβολές: 51 Tags (Λέξεις κλειδιά): ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΣΕΡΡΩΝ - ΝΕΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Ο κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥ
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

SerresBOMB: ΔΗΠΕΘΕ Σερρών : Ο Γιώργος Ανδρέου νέος καλλιτεχνικος διευθυντήςΤο Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών, ακολουθώντας όλες τις νόμιμες διαδικασίες που προβλέπονται για την πλήρωση της θέσης του Καλλιτεχνικού Διευθυντή, κατά την συνεδρίαση του που έλαβε χώρα την Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022 και κατόπιν ανοιχτής ψηφοφορίας κατέληξε κατά πλειοψηφία στην επιλογή του κ. Γιώργου Ανδρέου.

Στην συνεδρίαση του Δ.Σ. συμμετείχαν 10 από τα 11 μέλη και υποψήφιοι για την θέση ήταν ο κ. Γιώργος Ανδρέου, ο κ. Νίκος Πολοζιάνης και η κ. Καλλιόπη Ευαγγελίδου.

Ο καταξιωμένος Σερραίος συνθέτης, στιχουργός, μουσικός παραγωγός και συγγραφέας έλαβε 8 ψήφους, ο κ.Πολοζιάνης 2 ψήφους, ενώ η υποψηφιότητα της κυρίας Ευαγγελίδου δεν έλαβε καμία ψήφο.

Ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Σερρών θα αναλάβει τα καθήκοντα του μόλις ολοκληρωθούν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες.
Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.