Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ

[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια
Πραγματοποιήθηκε η αιμοδοσία του Συλλόγου Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης (φωτο)

Η Δημοτική Αρχή Βισαλτίας, συγχαίρει και ευχαριστεί τους Συλλόγους Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης, Ορφέας Τραγιλιωτών Θεσσαλονίκης, τον Σύλλογο φίλων ΠΑΟΚ Βισάλτες, τον Ορειβατικό Σύλλογο Νιγρίτας, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ανθής και τον Σύλλογο Σιτοχωριτών Θεσσαλονίκης για την καθιερωμένη  διενέργεια εθελοντικής αιμοδοσίας, που πραγματοποιούν στηρίζοντας εδώ και χρόνια την ανάγκη που δημιουργείται από την έλλειψη σε επάρκεια αίματος.

Συγχαρητήρια αξίζουν στους εθελοντές αιμοδότες παλαιούς και νέους, στο προσωπικό υγείας της Κινητής Μονάδας Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών η οποία "σηκώνει" και το κύριο βάρος υλοποίησης της δράσης.

Την δράση αιμοδοσίας τιμάει, μεταξύ άλλων, με την παρουσία του πάντα ο Δήμαρχος Βισαλτίας κ. Αθανάσιος Μασλαρινός,

Η Δημοτική Αρχή στέκεται αρωγός στις προσπάθειες που πραγματοποιούν οι Σύλλογοι και φορείς του Δήμου Βισαλτίας, ώστε οι εθελοντές αιμοδότες να μπορούν να προσφέρουν ζωή σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, σε συνθήκες απόλυτης ασφάλειας.

Τέτοιες δράσεις είναι αξιόλογες, και ιδιαίτερα σε περιόδους κρίσης όπως αυτή που περνάμε, καθώς οι ανάγκες σε αίμα είναι μεγάλες και δεν σταματούν να υπάρχουν.

 

Ας δείξουμε την αλληλεγγύη μας!Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.