Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Δήμος Σιντικής: Συνάντηση Δ.Κουτσούμπα – Φ.Δομουχτσίδη

Αναρτήθηκε: Dec 14, 2021 από serrestv2 στην κατηγορία: Πολιτικά προβολές: 135 Tags (Λέξεις κλειδιά): Δήμος Σιντικής, Συνάντηση Δ.Κουτσούμπα – Φ.Δομουχτσίδη
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Από τον Δήμο Σιντικής και τη συνάντηση με τον Δήμαρχο Σιντικής Φώτη Δομουχτσίδη ξεκίνησε την περιοδεία του ο Γενικός Γραμματέας και Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος (ΚΚΕ) Δημήτρης Κουτσούμπας στο Νομό Σερρών.

 

Ο κ.Δομουχτσίδης υποδέχτηκε τον κ.Κουτσούμπα στην είσοδο του Δημαρχιακού Μεγάρου το πρωί της Τετάρτης 8 Δεκεμβρίου 2021 και ακολούθησε συνάντηση στο γραφείο του Δημάρχου, στην  οποία συμμετείχαν επίσης ο Βουλευτής ΚΚΕ Λεωνίδας Στολτίδης, η επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης-Δημοτική Σύμβουλος Δ.Σιντικής Μαρία Ιωαννίδου, ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών Γιώργος Τσίντσιος, η Γραμματέας της Ν.Ε.Σερρών ΚΚΕ Αλεξία Μπούμπα και τοπικά στελέχη.

 

Ο Δήμαρχος Σιντικής, αφού καλωσόρισε τον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ σημειώνοντας ότι αποτελεί ιδιαίτερης σημασίας για τον Δήμο Σιντικής η επίσκεψή του, τον ενημέρωσε για τα θέματα που απασχολούν τον Δήμο, μεταξύ των οποίων οι προσπάθειες που γίνονται για την προστασία του περιβάλλοντος, δεδομένου ότι ο Δήμος Σιντικής είναι ένας «πράσινος» Δήμος, ενώ έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στο θέμα του λατομείου στον Λαϊλιά σημειώνοντας ότι τόσο ο ίδιος όσο και το Δημοτικό Συμβούλιο ξεκάθαρα διατύπωσαν την αντίθεσή τους στο ενδεχόμενο λειτουργίας λατομείου στην περιοχή.

 

«Είμαστε κάθετα αντίθετοι στο ενδεχόμενο λειτουργίας λατομείου στο Λαϊλιά και το διατυπώσαμε ξεκάθαρα σε όλους τους τόνους και με τη σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όπως ανάλογη είναι η θέση και της τοπικής κοινωνίας και της Τοπικής Κοινότητας και της Περιφέρειας. Πλέον, αυτό που απομένει είναι η κεντρική εξουσία να ακούσει τη φωνή μας», κατέληξε ο κ.Δομουχτσίδης.

 

Από την πλευρά του ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ εξέφρασε τη χαρά του που βρίσκεται στον Δήμο Σιντικής και σημείωσε ότι και το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος είναι αντίθετο στη λειτουργία λατομείου, ενώ αναφέρθηκε εκτενώς και στο θέμα της υποχρηματοδότησης και υποστελέχωσης των Δήμων.

 

«Το ΚΚΕ πρωτοστατεί στον αγώνα για τη χρηματοδότηση των δήμων και του Δήμου Σιντικής. Αυτό θα κάνουμε και στη Βουλή, γιατί δυστυχώς πάνω από διακόσιες (200) αρμοδιότητες έχουν δοθεί τα τελευταία χρόνια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, όμως η υποχρηματοδότηση συνεχίζεται. Χρειάζεται γερή χρηματοδότηση, χρειάζεται να γίνουν έργα», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο κ.Κουτσούμπας.

 

Το εγκάρδιο κλίμα της συζήτησης επισφραγίστηκε από τα αναμνηστικά δώρα που προσέφερε ο κ.Δομουχτσίδης στον κ.Κουτσούμπα.

 

Να σημειωθεί ότι για την είσοδο στο Δημαρχείο τηρήθηκαν όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας για τον Covid-19.
Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.