Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Στην εκδήλωση «Η πολιτιστική διαδρομή -στα βήματα του Αποστόλου Παύλου. Εξελίξεις και προοπτικές», παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Βισαλτίας Αθ. Μασλαρινός

Αναρτήθηκε: Dec 14, 2021 από serrestv2 στην κατηγορία: Εκδηλώσεις προβολές: 145 Tags (Λέξεις κλειδιά): Μασλαρινός, στα βήματα του Αποστόλου Παύλου, Δήμαρχος Βισαλτίας
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Στην ενημερωτική  εκδήλωση με θέμα: ''Η Πολιτιστική Διαδρομή -Στα Βήματα του Αποστόλου  Παύλου. Εξελίξεις και προοπτικές'' της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, που πραγματοποιήθηκε στο  Βυζαντινό Μουσείο Θεσσαλονίκης, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Βισαλτίας Αθανάσιος Μασλαρινός.

Κατά τον χαιρετισμό του ο Τομεάρχης Τουρισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Θάνος Αλέξανδρος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την παρουσία του, αλλά όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της Περιφέρειας.

Στην συνέχεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν οι ενέργειες που έχουν γίνει από την Περιφέρεια  Κεντρικής Μακεδονίας για τη δημιουργία της Πολιτιστικής Διαδρομής «Στα Βήματα του  Αποστόλου Παύλου, Απόστολου των Εθνών», οι προοπτικές που δημιουργούνται από μία  πιστοποίηση της διαδρομής από το Συμβούλιο της Ευρώπης και η σημασία μία τέτοιας  διαδρομής για την ανάδειξη του έργου του Αποστόλου Παύλου αλλά και της περιφερειακής  ανάπτυξης.
Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.