Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Επίσκεψη του κ. Γιώργου Κώτσηρα Υφυπουργού Δικαιοσύνης στη Δράμα

Αναρτήθηκε: Nov 30, 2021 από serrestv2 στην κατηγορία: Ελλάδα Πολιτικά προβολές: 69 Tags (Λέξεις κλειδιά): Επίσκεψη του κ. Γιώργου Κώτσηρα Υφυπουργού Δικαιοσύνης στη Δράμα
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Τη Δευτέρα 1 Νοέμβριου ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης κ Γεώργιος Κώτσηρας συνοδευόμενος από τον κυβερνητικό βουλευτή κ Κωνσταντίνο  Μπλούχο επισκέφθηκε το Δικαστικό Μέγαρο Δράμας όπου είχε μια γόνιμη και εποικοδομητική συζήτηση με τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Δράμας, κ. Αναστάσιο Πούλιο, και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Δ.Σ.Δ., καθώς και εκπροσώπους της διοίκησης του Δικαστηρίου και των δικαστικών υπαλλήλων.

            Κατά τη συνάντηση  ο κύριος Μπλούχος αναφέρθηκε στη χρηματοδότηση τεχνικών  έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη και αφορούν την κτιριακή αναβάθμιση των Δικαστηρίων Δράμας,   ενημέρωσε τον Υφυπουργό μεταξύ άλλων  για την ανάγκη να ενισχυθεί  η λειτουργία της εισαγγελίας με την παρουσία ενός επιπλέον δικαστικού λειτουργού καθώς και  με νέο υπαλληλικό προσωπικό. Πρόκειται για ανάγκες που προκύπτουν   από  το  επικείμενο άνοιγμα των Φυλακών του Νικηφόρου. Τονίζοντας μάλιστα την αξιοσύνη του νομικού κόσμου της πόλης μας δεν παρέλειψε να θίξει το ζήτημα που αφορά τη ρύθμιση του ιδιοκτησιακού καθεστώτος του αύλειου χώρου του δικαστικού μεγάρου, προκειμένου να  πραγματοποιηθεί η ανάπλαση και η ανάδειξή του.

            Μετά το πέρας των επαφών  του ο κ. Κώτσηρας  εξέφρασε για μια ακόμη φορά την στήριξη και τη συνεχή μέριμνα του Υπουργείου Δικαιοσύνης δηλώνοντας τα εξής: «Το Υπουργείο Δικαιοσύνης έχει συνδράμει έμπρακτα στη συντήρηση και ενεργειακή αναβάθμιση του Δικαστικού Μεγάρου Δράμας (γενικές επισκευές, πυροπροστασία, θερμομόνωση, ράμπες ΑμεΑ, αποκαταστάσεις φθορών κ.ά.) και θα συνεχίσουμε να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες της κοινωνίας, με στόχο να βελτιώνουμε το περιβάλλον απονομής δικαιοσύνης…»


Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.