Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

ΜΙΣΟ ΤΟΝΟ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ «ΚΑΘΕ ΚΑΠΑΚΙ, ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ»

[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Μισό τόνο πλαστικά καπάκια παρέδωσαν σήμερα στον Πρόεδρο του Συλλόγου Τριτέκνων Ν. Σερρών Νίκο Παπανίκο οι Αντιδήμαρχοι Γιάννης Αδαμούδης και Θοδωρής Βαδικόλιας στο πλαίσιο της δράσης του Δήμου Βισαλτίας,  «Κάθε καπάκι … ένα χαμόγελο». Μέσω του Νοσοκομείου Σερρών, ο Δήμος διαθέτει τα πλαστικά καπάκια για την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων, για να καλυφθούν οι ανάγκες συμπολιτών μας τόσο στα όρια της Βισαλτίας όσο και ευρύτερα.

Βασικός πρωταγωνιστής στην υλοποίηση της συγκεκριμένης δράσης είναι οι πολίτες, οι οποίοι  από την πρώτη στιγμή στήριξαν αυτή την πρωτοβουλία.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων κατά την παραλαβή ευχαρίστησε τον Δήμο Βισαλτίας και όλους όσοι συμμετείχαν στο να συγκεντρωθούν τα πλαστικά καπάκια, τονίζοντας την μεγάλη αξία της συγκεκριμένης δράσης, καθώς με μια απλή πράξη, συμβάλουμε στην προστασία του περιβάλλοντος και ταυτόχρονα προσφέρουμε μεγάλη βοήθεια στον συνάνθρωπό μας.

Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Γιάννης Αδαμούδης, μεταξύ άλλων σε δηλώσεις τόνισε: «Κάθε καπάκι … ένα χαμόγελο». Συλλέγουμε πλαστικά καπάκια, προστατεύουμε το περιβάλλον και προσφέρουμε στους συμπολίτες μας. Από τον Ιούνιο που ξεκίνησε η συγκεκριμένη δράση οι συνδημότες μας την στήριξαν και τους ευχαριστούμε για αυτό. Όπως και όλους τους Συλλόγους και Φορείς που δραστηριοποιούνται τόσο στον Δήμο όσο και εκτός. Στόχος της Δημοτικής αρχής είναι να επεκταθεί η δράση και σε άλλα σημεία του Δήμου για να διευκολύνουμε τους συνδημότες μας και να τους δώσουμε την ευκαιρία να συμμετέχουν σε αυτή την πράξη αγάπης για τον συνάνθρωπο και το περιβάλλον».
Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.