Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Ανακατασκευή/εκσυγχρονισμός του Κλειστού Γυμναστηρίου Δοξάτου με γενναία χρηματοδότηση ύψους 1.320.000,00 από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 2021

[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια
Με τη συνεργασία του κυβερνητικού βουλευτή Δράμας κ. Κωνσταντίνου Μπλούχου, της Δημοτικής Αρχής του Δοξάτου και του αν. Υπουργού Εσωτερικών κ. Στ. Πέτσα, εξασφαλίστηκε ακόμη μια γενναία ενίσχυση του Δήμου Δοξάτου.

            Επετεύχθη η ένταξη στο συνολικό προϋπολογισμό του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων ποσού ύψους1.320.000,00 € για την ανακατασκευή του Κλειστού Γυμναστηρίου του Δοξάτου. Ενός γυμναστηρίου, το οποίο λόγω ακαταλληλότητας, δεν διαθέτει άδεια λειτουργίας από το 2013, και το οποίο με την επικείμενη ανακατασκευή και τον εκσυγχρονισμό του, θα αποτελέσει κόσμημα στην κωμόπολη του Δοξάτου, εξυπηρετώντας με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες των αθλητών και των αθλητικών σωματείων.

            Ο βουλευτής Δράμας-Ν.Δ. κ. Κωνσταντίνος Δ. Μπλούχος, εξερχόμενος από την συνάντηση με τον κ. Πέτσα προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

            «Αισθάνομαι  ιδιαίτερη ικανοποίηση και χαρά, κάθε φορά που μια κοινή προσπάθεια και αγαστή συνεργασία με τοπικούς φορείς -όπως η Δημοτική Αρχή του Δοξάτου μας με την πολύτιμη Τεχνική Υπηρεσία του- αποδίδει τα μέγιστα οφέλη για τον τόπο μας. Η στήριξη των  περιφερειακών δήμων αποτελεί βασική στόχευση της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ένα σημαντικό έργο που αφορά τα παιδιά μας, τα παιδιά του Δοξάτου και της Δράμας, μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης. Προχωράμε μπροστά, με αγάπη και στοργή για τον τόπο μας και για τους πολίτες του».
Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.