Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Δήμος Σιντικής: Αναβαθμίσεις σχολικών μονάδων – Ικανοποίηση Φ.Δομουχτσίδη

Αναρτήθηκε: Oct 30, 2021 από serrestv2 στην κατηγορία: Παιδεία Πολιτικά προβολές: 111 Tags (Λέξεις κλειδιά): Δήμος Σιντικής, Αναβαθμίσεις σχολικών μονάδων, Δομουχτσίδη
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Υπεγράφη η σύμβαση για την υλοποίηση παρεμβάσεων αναβάθμισης στο 4ο Νηπιαγωγείο Σιδηροκάστρου & στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Σιδηροκάστρου.

Φ. Δομουχτσίδης: «Στόχος μας η αναβάθμιση όλων των σχολικών μονάδων του Δήμου Σιντικής»


Δόθηκε το «πράσινο φως» για την υλοποίηση εργασιών αναβάθμισης στο 4ο Νηπιαγωγείο Σιδηροκάστρου και στο 1ο Δημοτικού Σχολείου Σιδηροκάστρου. Το πρωί της Δευτέρας ο Δήμαρχος Σιντικής κ.Φώτης Δομουχτσίδης και η ανάδοχος του έργου υπέγραψαν τη σχετική σύμβαση με τον προϋπολογισμό του έργου να ανέρχεται στις 130.000€ με τον Φ.Π.Α. (24%).


Οι εργασίες που θα υλοποιηθούν είναι:


  • 4ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΗΣ & ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ

  • 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΧΩΡΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ & ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ


Με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης του έργου, ο Δήμαρχος Σιντικής κ.Φώτης Δομουχτσίδης δήλωσε τα εξής:

«Είμαι χαρούμενος που σήμερα με την υπογραφή της σχετικής σύμβασης βελτιώνονται ακόμη παραπάνω δύο σχολικές μονάδες στον Δήμο Σιντικής. Ως Δημοτική αρχή και Φώτης Δομουχτσίδης, αποτελεί προτεραιότητά μας η αναβάθμιση όλων των σχολικών μονάδων του Δήμου και προς αυτή την κατεύθυνση εργαζόμαστε. Προχωράμε!».


Ενώ συμπλήρωσε:

«Ζήτησα από τις δύο Σχολικές Επιτροπές να καταγράψουν και να ιεραρχήσουν όλες τις ανάγκες, ώστε να δρομολογηθούν οι απαιτούμενες μικρές ή μεγάλες παρεμβάσεις, κάτι που διαρκώς υλοποιείται.


Θέλω οι δημότες να είναι σίγουροι πως θα γίνει ότι κριθεί αναγκαίο, ώστε να προσφέρουμε στα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς μας, τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για τη διεξαγωγή των μαθημάτων και γενικά των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων» κατέληξε ο κ. Δομουχτσίδης.Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.