Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Κώστας Καρπουχτσής : 99% των σερραϊκών επιχειρήσεων εκτός Ταμείου Ανάκαμψης

Αναρτήθηκε: Sep 24, 2021 από serrestv2 στην κατηγορία: Εύρεση & αγορά εργασίας προβολές: 170 Tags (Λέξεις κλειδιά): 99% των σερραϊκών επιχειρήσεων εκτός Ταμείου Ανάκαμψης, Κώστας Καρπουχτσής
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Σχόλια και συμπεράσματα από τις πρόσφατες δηλώσεις του Υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη

99% των σερραϊκών επιχειρήσεων εκτός Ταμείου Ανάκαμψης

Το 99% των σερραϊκών επιχειρήσεων, ως μικρομεσαίες που είναι, θα πρέπει να «χωνέψουν» πως αν δεν συγ –«χωνευτούν» δεν θα δουν ούτε ευρώ από το πολυδιαφημισμένο Ταμείο Ανάκαμψης, αν λάβουμε υπόψη πρόσφατες δηλώσεις του Υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη.


Το Ταμείο Ανάκαμψης είναι φανερό πως σχεδιάστηκε από τη σημερινή κυβέρνηση χωρίς να λαμβάνει υπόψη του το πως πρέπει να αναδιαρθρώσουμε πραγματικά την παραγωγική μας βάση, και χωρίς να λαμβάνει υπόψη τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των τοπικών οικονομιών και τις ανάγκες των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε αυτές.


«Συγχώνευση ή λουκέτο» είναι, σύμφωνα με τον Άδωνι Γεωργιάδη, το δίλημμα για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις! Τόσο «απλά», τόσο κυνικά!


Η ανάγκη για ενίσχυση και ενεργοποίηση της Αναπτυξιακής Τράπεζας αποτελεί ίσως τη μόνη λύση για διεύρυνση των κριτηρίων τραπεζικού δανεισμού και μια ισόρροπη κατανομή των πόρων προς τις επιχειρήσεις.Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.