Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

ΔΗΜΟΣ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ : ΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ

Αναρτήθηκε: Sep 22, 2021 από serrestv2 στην κατηγορία: Εκδηλώσεις Πολιτικά προβολές: 104 Tags (Λέξεις κλειδιά): ΔΗΜΟΣ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ, ΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Νιγρίτας τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση για τα θύματα της Μικρασιατικής καταστροφής, την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021. Για την μαύρη αυτή σελίδα της ιστορίας και τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν μίλησε η φιλόλογος  και μέλος της Αδελφότητας Μικρασιατών Ν. Σερρών «Άγιος Πολύκαρπος», κυρία Μαρία Καραθανάση.

 

Το παρόν έδωσαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Βισαλτίας Αθανάσιος Μασλαρινός, ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής και Οικονομικής Ανάπτυξης, Θωμάς Μπιμπλιάς, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Λεωνίδας Ψαρράς και η Αντιπρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Β. Αλεξάνδρα Καρρά.

 

Ο Δήμαρχος Βισαλτίας σε δηλώσεις του ανέφερε: «Τιμήσαμε και φέτος, στο Δήμο Βισαλτίας, τα θύματα της Μικρασιατικής Καταστροφής, μία από τις μελανότερες σελίδες της σύγχρονης Ελληνικής ιστορίας. 99 χρόνια μετά τα τραγικά γεγονότα για την Ελλάδα έχουμε τον νου και την καρδιά στο σύνολο των δυνών που υπέστη ο Ελληνισμός της Ανατολής. Ευχαριστώ τη φιλόλογο και μέλος της Αδελφότητας Μικρασιατών Ν. Σερρών «Άγιος Πολύκαρπος», κυρία Μαρία Καραθανάση, η οποία με την εμπεριστατωμένη ομιλία της, μας μετέφερε με μοναδικό τρόπο, τις συνέπειες εκείνης της τραγωδίας. Λυπάμαι που κανένα μέλος της αντιπολίτευσης δεν συμμετείχε στο μνημόσυνο για τα θύματα της Μικρασιατικής Καταστροφής. Αυτές οι εκδηλώσεις μνήμης αφορούν το σύνολο του ελληνισμού και δεν ανήκουν σε καμία δημοτική αρχή».Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.