Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Ο Δήμος Σιντικής συγκεντρώνει ζωοτροφές για τις πυρόπληκτες περιοχές

Αναρτήθηκε: Sep 19, 2021 από serrestv2 στην κατηγορία: Κοινωνικά Πολιτικά προβολές: 73 Tags (Λέξεις κλειδιά): Ο Δήμος Σιντικής συγκεντρώνει ζωοτροφές για τις πυρόπληκτες περιοχές
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Τη συμπαράστασή του στους αγρότες και κτηνοτρόφους των πυρόπληκτων περιοχών εκφράζει έμπρακτα ο Δήμος Σιντικής, καθώς μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας κ.Μιχαήλ Καλομοίρη ζητήθηκε και ξεκίνησε η συγκέντρωση ζωοτροφών.

 

Οι ενδιαφερόμενοι, οι οποίοι επιθυμούν να προσφέρουν μπάλες τριφυλλιού, σιτάρι, κριθάρι και καλαμπόκι, μπορούν να επικοινωνούν με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Καθαριότητας και Δ.Ε. Κερκίνης Στάθη Ζαπρίδη στο τηλέφωνο: 6980893668 Η παράδοση των ζωοτροφών πραγματοποιείται στην αποθήκη του Πέτρου Μαυροχωρίδη, που βρίσκεται στο Νεοχώρι Σιντικής, παρουσία υπαλλήλου του Δήμου.

 

Ο Δήμος Σιντικής δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχος και να μην στηρίξει τους κατοίκους των Δήμων, που καλούνται να αντιμετωπίσουν τις ανυπολόγιστες ζημιές που άφησαν στο πέρασμά τους οι καταστροφικές πυρκαγιές, για αυτό και απευθύνει έκκληση προς όλους τους δημότες να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια συμπαράστασης και αλληλεγγύης. Πάντως, από την πρώτη στιγμή που ο Δήμος Σιντικής ξεκίνησε τη συγκέντρωση ζωοτροφών, η ανταπόκριση των δημοτών είναι θερμή.

 

Να θυμίσουμε ότι ο Δήμος Σιντικής, άμεσα και μετά από αίτημα του Υπουργείου Παιδείας, έχει διαθέσει τη Μαθητική Εστία Κάτω Ποροΐων για τη φιλοξενία παιδιών πυρόπληκτων οικογενειών, σε  περίπτωση που αυτό κριθεί αναγκαίο, ενώ η ΚΕΔΕ, μέλος της οποίας είναι ο Δήμος Σιντικής, άνοιξε ειδικό λογαριασμό, στον οποίο θα καταθέσει 500.000 ευρώ για αναδασώσεις.Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.