Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Εργασίες συντήρησης στην επαρχιακή οδό Νιγρίτας-Στρυμονικού-Ηράκλειας-Στρυμονοχωρίου

Αναρτήθηκε: Sep 15, 2021 από serrestv2 στην κατηγορία: Πολιτικά προβολές: 59 Tags (Λέξεις κλειδιά): Εργασίες συντήρησης στην επαρχιακή οδό Νιγρίτας-Στρυμονικού-Ηράκλειας-Στρυμονοχωρίου
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Τις εργασίες που εκτελούνται στο πλαίσιο του έργου: «Συντήρηση επαρχιακής οδού Νιγρίτας-Στρυμονικού-Ηράκλειας-Στρυμονοχωρίου» επέβλεψε ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος.

Το έργο προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ χρηματοδοτείται  από πιστώσεις του προγράμματος επενδυτικών δαπανών ιδίων πόρων.

Οι εργασίες που γίνονται αυτό το χρονικό διάστημα στο πλαίσιο του έργου, είναι η αποκατάσταση στο οδικό τμήμα από το φράγμα της λίμνης Κερκίνης μέχρι την τοπική κοινότητα Στρυμονοχωρίου και συγκεκριμένα: αποκατάσταση του οδοστρώματος με ασφαλτόμιγμα σε δύο στρώσεις συνολικής επιφάνειας 25.000τ.μ., καθαρισμός ερεισμάτων και διαμόρφωση τάφρου εκατέρωθεν του επαρχιακού οδικού δικτύου, καθώς και διαγράμμιση του οδοστρώματος.

Το επόμενο διάστημα θα ασφαλτοστρωθεί και θα διαγραμμιστεί το τμήμα από το φράγμα του Λιθοτόπου έως το λιμανάκι της περιοχής όπου υπάρχει το παρατηρητήριο των πουλιών της λίμνης.

Απώτερος στόχος των εργασιών είναι, επεσήμανε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Σπυρόπουλος, ένα ασφαλές οδικό δίκτυο, όπως αρμόζει στους πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών.Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.