Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Οι Βουλευτές Σερρών Λευτέρης Αβραμάκης και Καβάλας Τάνια Ελευθεριάδου συναντήθηκαν στην Τούζλα με το ΔΣ του Εξωραϊστικού Συλλόγου Οφρυνίου – Ορφανίου – Κάριανης «Η Παραλία»

Αναρτήθηκε: Jul 27, 2021 από serrestv2 στην κατηγορία: Πολιτικά προβολές: 111 Tags (Λέξεις κλειδιά): Λευτέρης Αβραμάκης
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Σερρών, Λευτέρης Αβραμάκης και Καβάλας, Τάνια Ελευθεριάδου, συναντήθηκαν με το ΔΣ του Εξωραϊστικού Συλλόγου Οφρυνίου – Ορφανίου – Κάριανης «Η Παραλία» και συγκεκριμένα τον Πρόεδρο, Αθανάσιο Καραθανάση, τον Αντιπρόεδρο Βασίλειο Κετσετζή, τη Γενική Γραμματέα Αριάδνη Παπαφωτίου, την Ταμία Γεωργία Σπυρίδη και τα μέλη Γιώργο Αλμπάνη και Φώτη Παπαποστόλου.

Ο Βουλευτής Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Λευτέρης Αβραμάκης, δήλωσε:

«Συνταθήκαμε σήμερα με τον Σύλλογο Μόνιμων Κατοίκων και Παραθεριστών της περιοχής της Τούζλας "Η Παραλία" για να συζητήσουμε για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες και οι επισκέπτες της περιοχής στην καθημερινότητά τους. Μαζί με την συνάδελφο Bουλεύτρια Καβάλας, Τάνια Ελευθεριάδου και τον γραμματέα της ΝΕ της Καβάλας και πρώην Βουλευτή Κώστα Μορφίδη, ακούσαμε με προσοχή τα όσα μας μετέφεραν τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου, και ειδικότερα τα ζητήματα υγειονομικής και φαρμακευτικής κάλυψης , καθώς και την ανεπαρκή αστυνόμευση της περιοχής.


Δυστυχώς, ακόμα και σήμερα, οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της περιοχής είναι απροστάτευτοι αν συμβεί το παραμικρό τις απογευματινές και βραδινές ώρες, καθώς στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Παραλίας Οφρυνίου δεν υπάρχει ούτε γιατρός, ούτε νοσηλευτής για να καλύψει εκείνες τις βάρδιες, γιατί δεν προβλέπεται η 24ωρη λειτουργία του Περιφερειακού Ιατρείου σε μια περιοχή που κατακλύζεται από κόσμο και σφύζει από ζωή και κίνηση τα καλοκαίρια. Δυστυχώς χάθηκε πολύτιμος χρόνος λόγω της αδράνειας του Υπουργείου Υγείας για την κάλυψη της θέσης ιατρού. Το αίτημα των ανθρώπων του Δ.Σ είναι να υπάρχει γιατρός, νοσηλευτές και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με διασώστη σε 24η βάση στο Ιατρείο ώστε να αντιμετωπίζονται τα έκτακτα και επείγοντα περιστατικά καθώς επίσης και η φαρμακευτική κάλυψη των κατοίκων και παραθεριστών όλο το 24ωρο.


Όπως είναι γνωστό, η περιοχή δέχεται πολλούς επισκέπτες κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και η έλλειψη στοιχειωδών υποδομών είναι αποτρεπτικός παράγοντας. Ενημερώσαμε με τη σειρά μας, τους ανθρώπους του Συλλόγου για τις κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις που κάναμε και τις τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχαμε τόσο με τον Διοικητή της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Δ.Τσαλικάκη , όσο και με τον Διευθυντή της 6ης Περιφέρειας του ΕΚΑΒ κ. Χ.Λώτη, οι οποίοι μας διαβεβαίωσαν ότι κάνουν ότι μπορούν για να δώσουν λύση στο πρόβλημα της υγειονομικής κάλυψης της περιοχής. Συμφωνήσαμε να κρατήσουμε ανοιχτό τον δίαυλο επικοινωνίας, με σκοπό να αναδείξουμε τα φλέγοντα ζητήματα της περιοχής. Δεσμευτήκαμε αφού πρώτα μας κοινοποιηθεί το υπόμνημα του Συλλόγου με το σύνολο των αιτημάτων, να θέσουμε τα θέματα στα πλαίσια του νομοθετικού έργου και του κοινοβουλευτικού ελέγχου στη Βουλή και να παρακολουθούμε αν υλοποιούνται οι δεσμεύσεις του Υπουργείου Υγείας ,της αρμόδιας 4ης ΔΥΠΕ και της 6ης Περιφέρειας του ΕΚΑΒ.»Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!  

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.