Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Dragster Το τριήμερο 9-11 Ιουλίου

Αναρτήθηκε: Jul 7, 2021 από serrestv2 στην κατηγορία: Αθλητικά προβολές: 142 Tags (Λέξεις κλειδιά): Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Dragster Το τριήμερο 9-11 Ιουλίου
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Τον τρίτο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Dragster φιλοξενεί η πίστα των Σερρών την ερχόμενη Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο 9-10 και 11 Ιουλίου.


Να σημειωθεί ότι την διοργάνωση ανέλαβε η Λέσχη Ντράγκστερ Οδηγών Ελλάδας (ΛΕΝΟΕ) και η Serres Drag Race, υπό την αιγίδα της ΟΜΑΕ και της ΑΜΟΤΟΕ.


Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί παρουσία του φίλαθλου κοινού και θα υπάρχει εισιτήριο 10 ευρώ για το Σαββατοκύριακο (για όλο το διήμερο), ενώ την Παρασκευή η είσοδος θα είναι ελεύθερη.


Επισημαίνεται ότι η παρουσία θεατών επιτρέπεται σε ανοικτές αθλητικές εγκαταστάσεις, με χρήση μάσκας για άτομα που έχουν πλήρως εμβολιασθεί ή νοσήσει ή φέρουν βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος PCR ή rapid test 48 ωρών ή self-test που έχει διενεργηθεί εντός 24ώρου από την προγραμματισμένη ώρα του αγώνα.


Τέλος, να τονιστεί ότι μετά την διεξαγωγή του αγώνα αυτού οι πύλες του Αυτοκινητοδρομίου θα κλείσουν (από την επόμενη ημέρα Δευτέρα 12 του μήνα), καθώς θα ξεκινήσουν οι εργασίες αναβάθμισης-εκ νέου ασφαλτόστρωσης της πίστας.


Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.