Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη για την παραίτηση του Χρήστου Μέγκλα

Αναρτήθηκε: Jun 26, 2021 από serrestv2 στην κατηγορία: Πολιτικά προβολές: 55 Tags (Λέξεις κλειδιά): Δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη για την παραίτηση του Χρήστου Μέγκλα
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Σήμερα, 23 Ιουνίου 2021, είναι όντως μια ιστορική ημέρα. Ιστορική ημέρα με έντονη, όμως, την αρνητική χροιά της.

Η παραίτηση του Χρήστου Μέγκλα από την Προεδρία του Επιμελητηρίου Σερρών αποτελεί καμπή στην πολύχρονη διαδρομή του θεσμού αυτού. Η δεκαετής παραμονή του στον θώκο του Προέδρου σηματοδότησε μια επίπονη προσπάθεια, με όραμα και σχέδιο, για την οικονομική πρόοδο του τόπου μας. Όραμα και σχέδιο, που οδήγησαν στο χαρακτηριστικότερο επίτευγμά του, την διοργάνωση της SEREXPO, με την ευρύτατη λαϊκή απήχηση. Καθώς και στην δημιουργία του επιχειρηματικού πάρκου στο στρατόπεδο «ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ», που αποτελεί αποκλειστικά δικό του δημιούργημα. Και γι’ αυτό πιστεύω ότι δικαιωματικά του ανήκει η ονομασία «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ».

Ο πήχυς έχει ανεβεί πολύ ψηλά για τους διαδόχους του, που καλούνται να συνεχίσουν το έργο του. Η εποχή Χρήστου Μέγκλα στο Επιμελητήριο Σερρών θα γραφτεί με χρυσά γράμματα στις δέλτους της Ιστορίας.

Όσο για εμένα προσωπικά, που με τιμά τόσα χρόνια με την φιλία και την εμπιστοσύνη του, ένα έχω να πω: ότι πάντοτε θυμάμαι τους κοινούς αγώνες, τις αγωνίες και την επιμονή για την επίτευξη των κοινών στόχων και οραματισμών μας και ότι θα συνεχίσουμε μέχρι την τελική δικαίωση.

 

                                                                Ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών

                                                                  Παναγιώτης Σπυρόπουλος


Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.