Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Ο Τάσος Χατζηβασιλείου κοντά στους μαθητές του 3ου Λυκείου Σερρών που συμμετέχουν στον διαγωνισμό F1 in Schools: "Είμαστε υπερήφανοι για τα παιδιά μας που αριστεύουν"

Αναρτήθηκε: Jun 20, 2021 από serrestv2 στην κατηγορία: Πολιτικά Παιδεία προβολές: 189 Tags (Λέξεις κλειδιά):
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Το θαυμασμό του και την αμέριστη υποστήριξή του εξέφρασε ο βουλευτής Σερρών της ΝΔ Τάσος Χατζηβασιλείου στους μαθητές του 3ου Λυκείου Σερρών που συμμετέχουν στην τελευταία φάση του μεγαλύτερου παγκόσμιου μαθητικού διαγωνισμού F1 IN SCHOOLS, που διοργανώνεται από την FORMULA 1 και αφορά την κατασκευή μοντέλων αυτοκινήτων με ειδικές προδιαγραφές. Συγκεκριμένα, ο βουλευτής είδε από κοντά την προετοιμασία της ομάδας G-max που αποτελείται από μαθητές της Β' και Γ' Λυκείου, οι οποίοι συμμετέχουν στο μεγάλο τελικό του Λονδίνου. Επίσης, συνάντησε και τα μέλη της ομάδας GRACE, την οποία απαρτίζουν Σερραίοι φοιτητές που προετοιμάζονται για την πρόκριση στον αντίστοιχο πανελλήνιο διαγωνισμό.

 

Ο βουλευτής συζήτησε με τον Διευθυντή του 3ου Λυκείου κ. Θεόδωρο Φρούτη, τον εκπαιδευτικό κ. Ηλία Ζαφειριάδη και τους μαθητές που συμμετέχουν στον διαγωνισμό και εξέφρασε τη χαρά του που ένα δημόσιο σχολείο διακρίνεται και διαπρέπει σε μεγάλους διαγωνισμούς. «Το ότι στην ακριτική Ελλάδα υπάρχουν τέτοια κέντρα αριστείας, με παιδιά και εκπαιδευτικούς που ξεχωρίζουν, μας γεμίζει υπερηφάνεια», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

 

Ακόμη, ο κ. Χατζηβασιλείου συνεχάρη τα παιδιά για την θέληση και την όρεξη με την οποία συμμετέχουν στον διαγωνισμό, τους εκπαιδευτικούς που καθοδηγούν με ακρίβεια τις ομάδες, καθώς και τους γονείς, τους αφανείς ήρωες που στηρίζουν διαρκώς αυτή τη μεγάλη προσπάθεια. Να σημειωθεί ότι τις δύο ομάδες στήριξαν οικονομικά ο κ. Χατζηβασιλείου, ο Πρόεδρος της Τράπεζας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Αλέξανδρος Χατζηδημητρίου και ο Πρόεδρος του Πανσερραϊκού κ. Τάσος Καζίας. 


Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.