Μέλη

Username
Password
Να με θυμάται

Απαξίωσε την ΕΡΤ3 η διοίκηση της ΕΡΤ ΑΕ

Αναρτήθηκε: Jun 17, 2021 από serrestv2 στην κατηγορία: Ελλάδα προβολές: 91 Tags (Λέξεις κλειδιά): Απαξίωσε την ΕΡΤ3 η διοίκηση της ΕΡΤ ΑΕ
[+] [a] [-] Άλλες σχετικές ειδήσεις Σχόλια

Το Διοικητικό Συμβούλιο της  ΕΣΗΕΜ-Θ εκφράζει την διαμαρτυρία του για τη μεταχείριση που επιφύλαξε η διοίκηση της ΕΡΤ ΑΕ στην ΕΡΤ3 σε ό,τι αφορά τη μετάδοση των αγώνων του Ρολάν Γκαρός. 

 

Η απόφασή της να μεταφέρει αιφνιδιαστικά από την ΕΡΤ3 στην ΕΡΤ1 τις μεταδόσεις των ημιτελικών και του τελικού της διοργάνωσης, που είχαν τεράστιο ενδιαφέρον για το ελληνικό κοινό, φανερώνει μια απαξιωτική αντίληψη για τον σταθμό της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης στη Βόρεια Ελλάδα, που δεν αναλογεί κατά κανέναν τρόπο στο έργο που αυτός επιτελεί. Προφανώς η διοίκηση της ΕΡΤ ΑΕ θεωρεί ότι ένα κανάλι με έδρα τη Θεσσαλονίκη δεν δικαιούνταν  να μεταδώσει τις μεγαλύτερες στιγμές του ελληνικού τένις, παρότι έχει αναλάβει πλέον το βάρος των αθλητικών μεταδόσεων της εταιρείας.

 

Η επίδειξη ηγεμονισμού της διοίκησης της ΕΡΤ ΑΕ ουσιαστικά προσβάλλει την ΕΡΤ3 και δείχνει ότι αντιμετωπίζει τον σταθμό ως Β' κατηγορίας τμήμα στον Οργανισμό της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης. Η ΕΣΗΕΜ-Θ θεωρεί τελείως λανθασμένη την άποψη της διοίκησης της ΕΡΤ ΑΕ ότι η ΕΡΤ1 αποτελεί τη «ναυαρχίδα» της εταιρείας και η ΕΡΤ3 το κανάλι που διεκπεραιώνει το κομμάτι των μεταδόσεων μέχρι το σημείο που το τηλεοπτικό προϊόν δεν είναι αρκετά ελκυστικό για τη «ναυαρχίδα».

 

Η ΕΣΗΕΜ-Θ παγίως υπερασπίζεται την ανάγκη να ενισχυθούν ο ρόλος και η φωνή της ΕΡΤ3 σε ό,τι αφορά τη διαχείριση του δημοσιογραφικού έργου με τρόπο που αναλογεί στην προσπάθεια που καταβάλλει το δυναμικό της. Οι παραπάνω ενέργειες της διοίκησης κινούνται στην αντίθετη κατεύθυνση.


Σου άρεσε; κάνε και εσύ Like στην αμερόληπτη ενημέρωση!

Σχολιάστε αυτό το Video

Το όνομά σας:


Το σχόλιό σας:


Επιβεβαίωση:* Το σχόλιό σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 600 χαρακτήρες.

Σχόλια

Σχολιάστε πρώτος αυτό το video.